Auto struke

Poslovni odbor

  • DRAGUTIN TRČAK, pročelnik
  • DAMIR BLAŽUN,zamjenik pročelnika
  • LADISLAV ROGAN, tajnik
  • VALENT ĐURĐAN, član

Novosti

Novosti

Sekcija autostruke: Zadnji je čas za korekciju uvjeta poslovanja

Na sastanku sekcije održanom 17.07.2018. godine,  raspravljalo se  samo o jednoj temi koja obrtnicima  već niz godina stvara problem u poslovanju, a riječ je o cijeni radnog sata i uvjeta poslovanja  za autolimare  autolakirere, koja se nije mijenjala još od 2003, te ne  pristanak osiguravajućih kuća na njihove uvjete.

Novosti

Sekcija autostruka: Potrebno je napraviti izračun cijene rada

Na sastanku sekcija autostruka i automehančara održanom sinoć tema je bila goruća, a to je cijena radnog sata.  Više godina sekcija autostruke pokušava iznaći rješenje za ovaj problem ali ni pregovori s osiguravajućim kućama nisu dali rezultate povoljne za obrtnike.

Novosti

Dragutin Trčak izabran za pročelnika sekcije autostruka

Na čelu sekcije autostruka u mandatnom razdoblju 2018.-2022. bit će  Dragutin Trčak odlučeno je to na sastanku održanom, 24. travnja 2018. Zamjenik ostaje Damir Blažun, a tajnik Ladisalv Rogan. 

U Poslovnom odboru  osim njih trojice bit će dosadašnji pročelnik Valent Đurđan. 

U Upravnom tijelu ceha Sekciju će predstavljati Dragutin Trčak a u  Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekciju Valent Đurđan.

Novosti

Ivan Obad se povukao, novi pročelnik je Valent Đurđan

Ivan Obad više neće biti pročelnik Sekcije autostruka koju je godinama vodio. Odlučio je rukovodstvo prepustiti mlađima, a on će ostati u Poslovnom odboru i svojim iskustvom i znanjima pružati potporu novom pročelniku. Bit će to Valent Đurđan dogovoreno je na sastanku Sekcije.

Damir Blažun obnašat će dužnost zamjenika pročelnika, a Ladislav Rogan tajnika. U Poslovni odbor, uz spomenutu trojicu čelnika ući će još Ivan Obad, Gordan Strancarić i Marko Jandrić kao članovi.

Poziv na sastanak

IZBORI: Sekcija autostruka

Udruženje obrtnika grada Zagreba

SEKCIJA AUTOSTRUKA

Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888; fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 07.01.2015.

Br.:01-3/2015

Poštovane kolege,

Novosti

Priznanja zaslužnim članovima sekcija auto struka i automehaničara

Sekcije auto struka i automehaničara održale su zajednički sastanak. Bio je i radnog i svečanog karaktera jer su uručena priznanja za okrugle jubileje aktivnog obavljanja djelatnosti, bilo da je riječ o 10, 20, 30, 40 ili čak 50 godina aktivnog obrtničkog rada.

Stranice