Ceh frizera i kozmetičara

Upravno tijelo Ceha frizera i kozmetičara
mandatno razdoblje 2022.-2026.

  • ANTONIJA TRETINJAK ( Sekcija kozmetičara ) – predsjednica Ceha
  • AMELA PEJKOVIĆ ( Sekcija frizera ) - potpredsjednica Ceha
  • ANA KUNA ( Sekcija frizera )  - član
  • MARIJA HERCIGONJA  ( Sekcija frizera ) - član
  • VIŠNJA PANENIĆ ( Sekcija frizera ) - član
  • VALERIJA ŠTOKIĆ ( Sekcija kozmetičara )- član

Novosti

Novosti

Želite li naučiti kako odrediti cijene usluga ili kako motivirati i zadržati zaposlenike? Prijavite se za edukacije „SVIM BEAUTY“ tima.

Ceh frizera i kozmetičara Obrtničke komore Zagreb u suradnji s predavačima iz tima „SVIM BEAUTY“ pripremio je dvije edukacije za vlasnike salona u industriji ljepote. Tema radionice koje će se održati 9. studenog bit će o tome kako donositi odluke o cijenama usluga u svom salonu.

Novosti

Zagrebačke obrtnice posjetile Međunarodni sajam kozmetike u Münchenu

Članice Sekcije kozmetičara i pedikera posjetile su Međunarodni sajam kozmetike „ 37. BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2023.“. Naše obrtnice mogle su vidjeti najnovije svjetske trendove u industriji ljepote. Iako je riječ je o jednom od najvećih sajmova ove vrste u Europi, mogao se primijetiti manji broj izlagača, posebice jačih njemačkih brendova. No, to su premostili online popustima, koji su pratili ovu manifestaciju.

Novosti

U ovom poslu je već 30 godina: „Za frizere je važno da budu svoji, drugačiji. Morate stalno raditi na sebi i usavršavati se."

Još kao mala znala je što želi biti kada odraste. Tome je zasigurno pridonijela činjenica da se i njezina majka bavi istim poslom. Dok je bila djevojčica voljela je svratiti u salon u kojem je radila njezina mama i promatrati što se tamo događa. U ovom poslu je već 30 godina i zahvaljujući njemu imala je puno prilika pokazati svoj talent i kreativnost te majstorsko umijeće. 

Novosti

Frizeri i kozmetičari posjetili sajam „Dodir Pariza“

„Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja rado posjećuju frizeri i kozmetičari  Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Tako su 13. svibnja 2018. godine, njih pedesetak na jedan dan organizirano posjetili 31. "Dodir Pariza".

Novosti

Ivica Zanetti ostaje na čelu Ceha frizera i kozmetičara

Ivica Zanetti ostaje na čelu Ceha frizera i kozmetičara, odlučeno je to na konstituirajućoj sjednici Ceha održanoj 3.svibnja 2018. godine. Za potpredsjednicu je izabrana Antonija Tretinjak, a za tajnicu Hata Novalija.

Skupština Ceha ima ukupno devet članova od kojih su petero iz sekcije frizera i četiri iz Sekcije kozmetičara.

U Upravnom tijelu Ceha su:

Novosti

Ceh frizera i kozmetičara planira niz aktivnosti u 2017.

Ceh frizera i kozmetičara 7. studenog 2016. godine održao je 3. sjednicu na kojoj je napravljen plan rada i financijski plan Ceha  za 2017. godinu.
U planu je : sudjelovanje u humanitarnom projektu Groznica maturalne večeri, susret frizera i kozmetičara HOK-e; Hair show; Zlatni ruž; sudjelovanje na sajmu Dani ljepote; sudjelovanje na 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu; strukovni sajmovi u regiji i međunarodni; edukacije i treninzi; sudjelovanje na EU projektima; organizacija okruglih stolova i seminara; nabava opreme za frizerski i kozmetički praktikum.