Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti

Održan zajednički sastanak sekcija iz sastava Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti

 

Sastanak je održan 07. prosinca 2021. godine na aktualne teme od kojih je jedna
„Sanacija dimnjaka i konstruktivna obnova zgrada „  o čemu je izlagao gosp.Aleksandar Zrinski, dipl.ing.

Druga tema bila je „ Zamjena klasičnog načina grijanja a alternativnim energetski učinkovitim sustavima u budućnosti“ o čemu je izlagao dip.ing Goran Parenta.

Članovi ceha građevinsko uslužnih djelatnosti posjetili sajam Made expo

U vremenu od 24.-26. studenog 2021. godine, članovi sekcija iz sastava Ceha posjetili su specijalizirani sajam „MADE expo“ koji se održava u Milanu. Made Expo je jedan od vodećih europskih sajmova arhitekture graditeljstva, dizajna i suvremenih građevinskih materijala. Glavne teme ovogodišnjeg sajma bili su građevni materijali, ovojnice i prozori, interijeri i završni radovi te softveri/informatički programi ( BIM program ) i tehnologija u građevini i arhitekturi.

Objavljen Pravilnik o manje složenim radovima

Poštovani,

Obavještavamo vas da je 5. veljače 2020. na snagu stupio Pravilnik o manje složenim radovima NN 14/2020 kojeg je donijelo Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja. Pravilnikom su između ostalog propisani radovi koje vode osobe koje imaju pravo upisa ili su ostvarile upis u obrtni registar za obavljanje djelatnosti za koju se traži majstorski ispit iz područja graditeljstva ili osobe koje imaju položen majstorski ispit iz područja graditeljstva, koje te poslove obavljaju u okviru svojeg majstorskog zvanja.

Obrtnici na sajmu ISH u Frankfurtu

U vlastitoj organizaciji sekcija iz sastava Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti  članovi sekcija plinoinstalatera i plinoservisera,dimnjačara, inst.grijanja i klimatizacije,  limara i vodoinstalatera i  njihovi poslovni partneri   od 14.-16. ožujka  i ove godine su posjetili  vodeći svjetski sajam iz područja kupaoničke opreme, graditeljstva, energetike, klimatizacije i obnovljivih izvora energije  ISH koji se  održava u Frankfurtu. 

Stranice

Pretplati se na RSS - Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti