Događanja

Događanja

Poziv za sudjelovanje na manifestaciji ' Zagrebački proizvođači suvenira-Zagrebu'“

Poštovani,

Udruženje obrtnika grada Zagreba i Sekcija proizvođača suvenira planiraju  organizaciju manifestacije '' Zagrebački proizvođači suvenira-Zagrebu'' na Trgu bana J. Jelačića / pod vurom / u periodu od  29.09.-01.10.2022.  godine, za što će zatražiti odobrenje Gradskog ureda za gospodarstvo.

Na...

Događanja
Događanja

„Advent zagrebačkih obrtnika“- oglas za najam

Udruženje obrtnika grada Zagreba daje obavijest zainteresiranima za najam 2 (dvije) kućice površine 15 m2 na Trgu bana J. Jelačića u okviru sajma „Advent zagrebačkih obrtnika“ koji će se održati od 26.11.2016.-08.01.2017.godine.
U navedenim objektima predviđena je ugostiteljska djelatnost.
Uvjet je da zakupnik bude obrtnik koji uredno podmiruje komorski doprinos. 
UOGZ zadržava pravo donošenja...

Događanja

„Advent zagrebačkih obrtnika“- oglas za najam

Udruženje obrtnika grada Zagreba daje obavijest zainteresiranima za najam 1 (jedne) kućice površine 15 m2 s pripadajućom terasom na Trgu bana J. Jelačića u okviru sajma „Advent zagrebačkih obrtnika“ koji će se održati od 26.11.2016.-08.01.2017.godine.
U navedenom objektu predviđena je ugostiteljska djelatnost.

Uvjet je da zakupnik bude obrtnik sa sjedištem obrta u Zagrebu te da  uredno podmiruje...

Zlatna igla

Održana 80. Zlatna igla - tradicija, kontinuitet i prepoznatljivost koja se njeguje generacijama

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u četvrtak 15. listopada, održana je 80. Zlatna igla – gotovo najstarije modno događanje u Europi.

Ova impresivna obljetnica Zlatne igle proslavljena je u Dvorani Hotela Sheraton. Značaj i uspjeh Zlatne igle rezultat je gotovo stoljetnog predanog i kvalitetnog...

Dan obrtnika
Zlatna igla

79. Zlatna igla zasjala punim sjajem

Najdugovječnija modna priredba - Zlatna igla - održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića po 79 puta, na radost obrtnika i ljubitelja mode. Reviju je u cijelosti prenosila Hrvatska televizija. Njezin značaj i uspjeh rezultat je predanog i kvalitetnog rada hrvatskih obrtnika koji unikatnim kolekcijama iz generacije u generaciju promoviraju hrvatski modni dizajn.

Zlatna igla

79. Zlatna igla uz potporu Grada Zagreba

Obavljaju se posljednje pripreme za veliku modnu manifestaciju zagrebačkih obrtnika Zlatna igla na kojoj će biti predstavljeno 18 kolekcija domaćih autora, a 90-minutni program će u udarnom televizijskom terminu prenositi Hrvatska televizija. Na sceni i oko nje bit će stotinjak manekena i drugih sudionika i tom modnom mašinerijom i ove godine iz sjene upravlja četveročlani producentski tim na čelu s Brankom Jengić.

Zlatna igla

78. Zlatna igla: Sve je spremno!

Sve je spremno za Zlatnu iglu, tradicionalnu modnu manifestaciju zagrebačkih obrtnika i njihovih gostiju koju organizira Udruženje obrtnika grada Zagreba. Ako niste među sudionicima, sutra, u subotu 12. listopada u 20 sati udobno se smjestite u svojim naslonjačima, uključite 2. program HTV-a i uživajte u izravnom prijenosu. 78. Zlatna igla i ove godine prepoznata je kao priredba čiji je značaj premašio lokalne granice. Održava se pod visokim pokroviteljstvom...

Zlatna igla

Zlatna igla 2013

78. Zlatna igla, najdugovječnija modna manifestacija u regiji, održat će se u subotu, 12. listopada na Hrvatskoj radioteleviziji, s izravnim prijenosom na Drugom programu.
I ove će godine Zlatna igla zasjati u maštovitim modnim kreacijama etabliranih hrvatskih dizajnera, a pridružit će i im se i nova imena. Tom će prilikom ugledni hrvatski obrtnici predstaviti muške i ženske modne kolekcije i najnovije trendove.

Stranice