Zlatna igla

Zlatna igla

Održana 80. Zlatna igla - tradicija, kontinuitet i prepoznatljivost koja se njeguje generacijama

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u četvrtak 15. listopada, održana je 80. Zlatna igla – gotovo najstarije modno događanje u Europi.

Ova impresivna obljetnica Zlatne igle proslavljena je u Dvorani Hotela Sheraton. Značaj i uspjeh Zlatne igle rezultat je gotovo stoljetnog predanog i kvalitetnog...

Zlatna igla

79. Zlatna igla zasjala punim sjajem

Najdugovječnija modna priredba - Zlatna igla - održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića po 79 puta, na radost obrtnika i ljubitelja mode. Reviju je u cijelosti prenosila Hrvatska televizija. Njezin značaj i uspjeh rezultat je predanog i kvalitetnog rada hrvatskih obrtnika koji unikatnim kolekcijama iz generacije u generaciju promoviraju hrvatski modni dizajn.

Zlatna igla

79. Zlatna igla uz potporu Grada Zagreba

Obavljaju se posljednje pripreme za veliku modnu manifestaciju zagrebačkih obrtnika Zlatna igla na kojoj će biti predstavljeno 18 kolekcija domaćih autora, a 90-minutni program će u udarnom televizijskom terminu prenositi Hrvatska televizija. Na sceni i oko nje bit će stotinjak manekena i drugih sudionika i tom modnom mašinerijom i ove godine iz sjene upravlja četveročlani producentski tim na čelu s Brankom Jengić.

Zlatna igla

78. Zlatna igla: Sve je spremno!

Sve je spremno za Zlatnu iglu, tradicionalnu modnu manifestaciju zagrebačkih obrtnika i njihovih gostiju koju organizira Udruženje obrtnika grada Zagreba. Ako niste među sudionicima, sutra, u subotu 12. listopada u 20 sati udobno se smjestite u svojim naslonjačima, uključite 2. program HTV-a i uživajte u izravnom prijenosu. 78. Zlatna igla i ove godine prepoznata je kao priredba čiji je značaj premašio lokalne granice. Održava se pod visokim pokroviteljstvom...

Zlatna igla

Zlatna igla 2013

78. Zlatna igla, najdugovječnija modna manifestacija u regiji, održat će se u subotu, 12. listopada na Hrvatskoj radioteleviziji, s izravnim prijenosom na Drugom programu.
I ove će godine Zlatna igla zasjati u maštovitim modnim kreacijama etabliranih hrvatskih dizajnera, a pridružit će i im se i nova imena. Tom će prilikom ugledni hrvatski obrtnici predstaviti muške i ženske modne kolekcije i najnovije trendove.

Zlatna igla

77. Zlatna igla 2012.

Ovim putem želimo vam najaviti održavanje tradicionalne modne manifestacije Zlatna igla Zagreba, u četvrtak 11. listopada 2012. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Zlatna igla ove godine slavi 77. rođendan kada će, kao i dosadašnjih godina, okupiti najbolje zagrebačke obrtnike i dizajnere. Svoje kreacije predstavit će:

Zlatna igla

Zlatna igla 2010. - 75. ZLATNA IGLA

U petak, 15. listopada 2010., u studiju Anton Marti Hrvatske radiotelevizije, održana je jubilarna 75. Zlatna igla, tradicionalna modna revija hrvatskih obrtnika.

U izravnom prijenosu, gledatelji su imali prilike vidjeti jesensko/zimske kolekcije 17 dizajnera-obrtnika, te uživati u zabavnom dijelu večeri za koji su se pobrinule pjevačica Vanna i harfistica Doris Karamatić.

Zlatna igla

Zlatna igla 2009. - 74. Zlatna igla

Zlatna igla, najdugovječniji modni događaj na našem području, po 74. put održala se 16. listopada 2009. godine, u studiju Anton Marti, Prisavlje 3, s početkom u 21.00 sati uz izravni prijenos na 2. programu Hrvatske radiotelevizije

74. modna revija Zlatna igla Zagreba samom svojom dugovječnošću opstanka najbolje opisuje upornost, marljivost i vjeru naših obrtnika da se hrvatski proizvod mora održati na našim prostorima.