Električari

Poslovni odbor

  • MLADEN LEŠ, pročelnik
  • DAMIR MIKULČIĆ, zamjenik pročelnika
  • RUDOLF PUNTARIĆ, tajnik
  • MARKO CESAR, član
  • VLADIMIR LOJEN, član

Novosti

Novosti

Još jedan mandat vodstvu električara

Sekcija električara dosadašnjem rukovodstvu povjerila je još jedan mandat. Dužnost pročelnika obnašat će i dalje Mladen Leš, njegov zamjenik bit će Damir Mikulčić, a tajnik  Rudolf Puntarić.

U Poslovni odbor osim pročelnika, njegovog zamjenika i tajnika ući će još Marko Cesar i Vladimir Lojen. Za člana Upravnog tijela Ceha jednoglasno je izabran Mladen Leš, a u Skupštini Udruženja Sekciju će predstavljati Mladen Leš i Rudolf Puntarić. 

Novosti

Sekcija električara: Mladen Leš novi pročelnik

Sekciju električara do kraja mandata 2014-2018. vodit će novi pročelnik Mladen Leš, odlučeno je na sastanku Sekcije održanom sinoć, a razlog tome je odlazak dosadašnjeg pročelnika u više mandata gosp. Ivana Mladića u mirovinu. U svom dugogodišnjem radu gosp. Mladić ostavio je neizbrisiv trag. Njegova volja, želja i trud u zalaganju za obrtništvo i promociju struke mogu poslužiti za primjer mlađim generacijama. Svoje znanje i iskustvo nesebično je prenosio na naučnike kojima je bio stručni učitelj od kojih su danas neki vrsni majstori.

Novosti

PODJELA SEKCIJSKIH PRIZNANJA

Na sastanku sekcije električara koja je održana jučer, 07. prosinca 2015.godine, gost-predavač iz tvrtke ZIRS d.o.o. , gosp. Željko Sven Bukovski, informirao je prisutne o mogućnosti vođenja Zaštite na radu za obrtnike po cijeni od 55,00 kn mjesečno s ugovorom na dvije godine. Gosp. Bukovski također je pojasnio članovima obveze koje proizlaze iz izmjena i dopuna Zakona o radu, Pravilnika o zaštiti na radu, te zbrinjavanja otpada nastalog iz električarske djelatnosti.

Poziv na sastanak

Poziv na sastanak sekcije električara

Udruženje obrtnika grada Zagreba

Sekcija električara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 30.11.2015.
Br.: 01-515/2015

Poštovane kolege i kolegice,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije električara koji će se održati u

Novosti

Sekcija električara: Još jedan mandat sadašnjem rukovodstvu

Sekciju električara naredne četiri godine vodit će uglavnom dosadašnja ekipa, odlučeno je na sastanku kojemu je prethodila sjednica Poslovnog odbora.

Poslovni odbor predložio je Ivana Mladića za pročelnika u periodu od 2014.-2018. godine, a taj i druge prijedloge Sekcija je jednoglasno prihvatila. Josip Hrgović izabran je za zamjenika pročelnika, a Rudolf Puntarić nastavit će obnašati dužnost tajnika.

U Poslovni odbor, osim spomenute trojke izabrani su kao članovi Mladen Leš, Robert Töpfer, Marko Cesar, a umjesto Ivana Medveda koji je napustio obrtništvo Damir Mikulčić.

Poziv na sastanak

Sastanak: Izbor pročelnika i užeg rukovodstva Sekcije električara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija električara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, fax 48 26 096

www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 12.12.2014.

Br.: 01- 376/2014
- Č L A N O V I M A S E K C I J E -

Poštovani kolege,

Pozivamo Vas na sastanak Sekcije električara koji će se održati

22. prosinca / ponedjeljak / 2014. godine s početkom u 18.00 sati

u Udruženju obrtnika, svečana dvorana

Za sastanak je predložen slijedeći

D n e v n i r e d:

Stranice