Fotografi–fotokopiraone–videotekari

Poslovni odbor

  • DIANA ŠTIMAC-GRZELJ, pročelnica
  • VLADO BADROV, zamjenik pročelnice
  • PREDRAG GOSTIMIROVIĆ, tajnik
  • MATO BLAŽANOVIĆ, član
  • ĐURĐICA CETIN KOŽIĆ, član
  • MILJENKO GLOGOVIĆ, član
  • INES GRGETIĆ, član

Novosti

Novosti

POSLOVNO ZAJEDNIŠTVO FOTOGRAFA OBRTNIKA U ZAGREBU

Udruženi fotografi obrtnici pod pokroviteljstvom UOGZ i vodeni Povjerenstvom za vjenčanja i sprovode, nastavljaju 29.godinu obavljanje fotografskih uslugama mladencima, fotografiranjem i video snimanjem vjenčanja u Matičnim uredima grada Zagreba. 
 
Zahvaljujući primjerenoj suradnji s Gradskim uredom za opću upravu i svestranoj podršci Matičarki i Matičara, fotografi obrtnici u Matičnim uredima nastavljaju tradiciju fotografiranja svečanog čina vjenčanja. 
 
Novosti

Suradnja Sekcije fotografa i Gradskog ureda za opću upravu traje već 28 godina

Na inicijativu sekcije fotografa 1990.godine prihvaćena je ponuda u Gradskom uredu za opću upravu za obavljanje fotografskih usluga fotografiranja i video snimanja vjenčanja u 10 Matičnih ureda grada Zagreba.
Pomoćnici pročelnika gosp. Janka Žitka, gđa. Dragica Kovačić, dipl.iur., i gosp. Ivan Glazer, dipl.iur., u tim godinama borbe za hrvatsku samostalnost, otvorili su prvi put vrata fotografima obrtnicima grada Zagreba i mladencima omogućili dobrovoljnu vrlo kvalitetnu fotografsku uslugu.

Novosti

POZIV NA SASTANAK 04.12.2018.

Novosti

POZIV NA SASTANAK 04.12.2018.

Novosti

Fotografi – još jedan mandat dosadašnjoj pročelnici

Sekcija fotografa dosadašnjem rukovodstvu povjerila je još jedan mandat. Dužnost pročelnika obnašat će i dalje Diana Štimac Grzelj.  Zamjenik pročelnice Vlado Badrov, kao i  tajnik sekcije Predrag Gostimirović. U Poslovni odbor osim pročelnice, njenog zamjenika i tajnika ući će još: Mato Blažanović, Vlado Badrov, Đurđica Cetin Kožić, Miljenko Glogović i Ines Grgetić.  

Za člana Upravnog tijela Ceha predložen je Miljenko Glogović, a za člana Skupštine UOGZ, Cehu uslužnih djelatnosti predložen je Jure Badrov.

Novosti

Sekcija fotografa – Povjerenstvo za vjenčanja i sprovode

Fotografi obrtnici, ovlašteni su već dvadesetpet godina za snimanje vjenčanja u svim Matičnim uredima grada Zagreba.

Pružamo vam saznanje o dežurstvu fotografa svake subote, kao i druge dane u svih deset Matičnih ureda, u vrijeme obavljanja ceremonije sklapanja brakova.

POVJERENSTVO ZA VJENČANJA

Stranice