Frizeri

S oko 900 aktivnih članova Sekcija frizera Udruženja obrtnika grada Zagreba jedna je od najbrojnijih. Također, ističe se i po aktivnostima - organizator je jedinstvenog Svjetskog kupa u skijanju za frizere, potpora je drugim priredbama obrtnika, a povremeno priređuje svoju manifestaciju Zagreb Hair Show. Članovi Sekcije frizera sastaju se dva puta godišnje kako bi se upoznali sa zakonskim i drugim novinama bitnim za poslovanje i rad. S provedbom dogovorenog i ostvarivanjem ciljeva bavi se Poslovni odbor, operativno tijelo Sekcije frizera. Njegovi članovi sastaju se jednom mjesečno u Udruženju obrtnika grada Zagreba. Posao rade volonterski, s entuzijazmom i ljubavlju prema struci. S obzirom na to da smo sudionici na mnogim manifestacijama spomenimo samo neke koje organizira Udruženje obrtnika grada Zagreba: Zlatna igla, Zlatni ruž, Groznica maturalne večeri... Ako nas želite kontaktirati možete poslati email na: info@obrtnici-zagreb.hr s napomenom da je pošta za Sekciju frizera. Ali, voljeli bismo vas vidjeti i na našim sastancima za koje se pozivi objavljuju nekoliko dana ranije na webu. Možete se pretplatiti i na newsletter Udruženja obrtnika grada Zagreba i tako biti sigurni da nećete ništa propustiti od naših aktivnosti.

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

 • AMELA PEJKOVIĆ pročelnica
 • VIŠNJA PANENIĆ, zamjenica pročelnice
 • MARIJA HERCIGONJA, tajnica
 • MARIJANA BABIĆ, član
 • BOŽICA BUBALO, član
 • MATIJA DOKUŠ, član
 • SPOMENKA KREBSZ, član 
 • ANA KUNA, član
 • HATA NOVALIJA, član
 • IVANA ŠAJATOVIĆ, član
 • IVICA ZANETTI, član

Novosti

Novosti

VAŽNO: Zbrinjavanje otpada u frizerskim salonima

S obzirom na veliki broj upita obrtnika frizera da li i dalje moraju zbrinjavati ( kosu i boje ) na način da za to angažiraju ovlaštenu tvrtku ili navedeni otpad mogu zbrinuti u smeđim vrećama i kantama kakve svi dobivamo u kućanstvu uputili smo upit Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja

Evo i njihovog odgovora:

Poštovani,

Novosti

I dalje na snazi Preporuke za rad frizerskih salona i brijačnica tijekom epidemije COVID-19

Na brojne upite obrtnika frizera da li i dalje imaju obvezu bilježiti podatke o strankama, što je u suprotnosti s GDPR-om,  Udruženje obrtnika grada Zagreba uputilo je upit Stožeru civilne zaštite RH koji je  odgovorio da su i dalje na snazi Preporuke za rad frizerskih salona i brijačnica tijekom epidemije COVID-19 koje možete pogledati u PRIVITKU

Novosti

- FRIZERI - Dodatni termini za Tečaj higijenskog minimuma

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija frizera
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, info@obrtnici-zagreb.hr

Novosti

VAŽNO! OBAVIJEST O TERMINIMA TEČAJA HIGIJENSKOG MINIMUMA ZA FRIZERE

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija frizera
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, info@obrtnici-zagreb.hr

Novosti

Naši frizeri i ove godine na Hair Smile

Kada je riječ o sudjelovanju u humanitarnom projektu  udaljenost  nije nikakva prepreka. Tako su  se članovi Sekcije frizera i ove godine rado odazvali pozivu UO Vrgorac i sudjelovali na Hair Smile koji je po osmi je put ugostio frizersku struku u Vrgorcu, 8. i 9. lipnja. Uz  gomilu pozitivne energije osim frizera družili su se  članovi udruge 'Osmijeh' s ostalim gostima koji vjerno posjećuju ovaj jedinstveni događaj.

Novosti

Još jedan mandat sadašnjem vodstvu frizera

Sekciju frizera u narednom mandatu vodit će uglavnom dosadašnja ekipa odlučeno je na sinoć održanoj izbornoj skupštini Sekcije na kojoj je  po treći put za pročelnika izabran Ivica Zanetti.
Novoizabrano „staro“ rukovodstvo u mandatu 2018-2022.  čine: Amela Pejković, zamjenica pročelnika, Spomenka Krebsz, tajnica Sekcije frizera te još 8 članova Poslovnog odbora: Lucija Brezovec,  Marija Hercigonja, Marijana Babić, Hata Novalija i Božica Bubalo te tri nova pojačanja: Ana Kuna, Sanja Kamenski i Višnja Panenić.

Stranice