Instalateri centralnog grijanja i klimatizacije

Poštovani kolege i prijatelji, Obavještavamo Vas da je na početku ove godine osnovan novi poslovni odbor naše sekcije sa ciljem aktivnog okupljanja svih članova i sudjelovanja u radu sekcije. Vođeni pozitivnim primjerom kolega iz srodnih sekcija zamisao nam je okupljanje nekoliko puta godišnje u smislu druženja, prijedloga za olakšavanje svakodnevnog rada, rješavanje problema u svakodnevnom radu, prijedlozi i mišljenja o važećim zakonima, sudjelovanje u donošenju zakona kroz tijelo obrtničke komore, organiziranje posjeta i sudjelovanja na sajmovima, mogućnost lakšeg rješavanja potrebnih atesta, dozvola, licenci i sl. za potrebe usklađivanja sa EU itd. Od Vas trenutno želimo da se u što većem broju odazovete na pozive za slijedeći sastanak sekcije, a do tada Vas srdačno pozdravljamo.

Poslovodni odbor

  • DARKO HORVAT, pročelnik
  • MARIO FEGEŠ, zamjenik pročelnika
  • DANIJEL HUNJADI, tajnik
  • SINIŠA GRABAREVIĆ, član

Novosti

Novosti

Darko Horvat novi pročelnik sekcije instalatera grijanja i klimatizacije

Sekcija instalatera grijanja i klimatizacije za pročelnika je izabrala Darka Horvata.
Zamjenik pročelnika ostaje Mario Fegeš a tajnik Danijel Hunjadi. Osim njih u poslovnom odboru sekcije bit će dosadašnji pročelnik sekcije Siniša Grabarević.

 Za člana Upravnog tijela Ceha i Skupštine UOGZ jednoglasno je predložen  Darko Horvat.

Novosti

Obrtnici više sekcija na sajmu Energetike

U organizaciji Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije na čelu s pročelnikom Sinišom Grabarevićem, članovi Sekcije zajedno s kolegama iz sekcija dimnjačara, plinoinstalatera i plinoservisera,  njihovi poslovni partneri i gosti  uz potporu Udruženja posjetili od 5.-7. listopada  Međunarodni sajam energetike  u Beogradu.

Novosti

Uspješno predstavljanje obrtnika na Jadranskom sajmu u Budvi

Nakon  predstavljanja sekcija iz sastava  Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti na 49. MOS Celje,  s ciljem ostvarivanja poslovne suradnje, zagrebački obrtnici su se predstavili na Jadranskom sajmu u Budvi kojeg su u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije posjetili članovi Sekcije zajedno s kolegama plinoinstalaterima, dimnjačarima, vodoinstalaterima te poslovnim partnerima,od 22.-24. rujna ove godine.

Novosti

Na sastanku Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije o pogodnostima za obrtnike

Članove Sekcije instalatera centralnog grijanja i klimatizacije na sinoćnjem sastanku pročelnik Siniša Grabarević informirao je o  Javnom natječaju Grada Zagreba za dodjelu potpora za očuvanje  i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti uz napomenu da je rok za prijave 20. lipnja ove godine..

Poziv na sastanak

Poziv za sastanak Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije

Poziv za sastanak Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije koji će se održati
8. lipnja 2016. godine s početkom u 18.00 sati u Udruženju, I.kat

 

Poziv pogledajte u privitku

Novosti

Uspješan spoj obnovljivih izvora energije i poljoprivredne proizvodnje

Prepuni dojmova iz prekrasne Baranje vratili su se članovi Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije gdje su proveli tri dana ( od 8-10. listopada 2015. g ) zajedno s kolegama iz sekcija plinoinstalatera, dimnjačara, vodoinstalatera te poslovnim partnerima.

U sklopu stručnog putovanja posjetili su poslovni kompleks Belja na lokaciji Mitrovac u Baranji ali bilo je vremena i za obilazak Parka prirode Kopački rit, eko imanja, vinskog kompleksa vina Belje te povijesnog mjesta Batina na Dunavu.

Stranice