Kožna galanterija

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • TOMISLAV PETKOVIĆ, pročelnik
  • SILVIO LONČARIĆ, zamjenik pročelnika
  • PETRA IVAŠTANIN, tajnik
  • TANJA HUBAK, član
  • MIRO LUZAR, član
  • LJILJANA JAGUŠT, član
  • ZLATKO TUCMAN, član
  • MILJENKO VUK, član

Novosti

Novosti

Kožni galanteristi o problemu poslovanja i opstanku obrta

Od posljedica pandemije COVID-19 znato trpi cjelokupno obrtništvo među kojima su i proizvođači kožne galanterije. Kako zadržati radnike...kako uopće opstati na tržištu razgovaralo se na sastanku Sekcije održanom sinoć,  16.09.2020. u Udruženju obrtnika grada Zagreba. Rasprava je iznjedrila i nekoliko prijedlog od kojih je jedan da se svim proizvođačima ukinu ili upola smanje davanja i   doprinosi za radnike čime bi se osigurala postojeća plaća bez smanjenja.

Novosti

POSJETILI SMO SAJAM LINEAPELLE 2020.

Dana 21. i 22. veljače 2020. ,  članovi Sekcije kožne galanterije,  posjetili su stručni sajam u Milanu Lineapelle 2020. U sklopu sajma kože i ostalog pribora, održavao se i sajam MICAM na kojem su se predstavljali proizvođači mašina i tehnike za struke kožni galanterist i postolar. Također i sajam MIPEL gdje su se predstavljale kolekcije artikala za nadolazeću sezonu.

Novosti

Tomislav Petković vodit će sekciju kožne galanterije u mandatu 2018-2022.

Kožni galanteristi izabrali su Tomislava Petkovića za pročelnika koji će Sekciju kožne galanterije voditi naredne četiri godine. 
Njegov  izbor, kao i izbor drugih čelnika i tijela članovi su jednoglasno potvrdili na sastanku Sekcije održanom jučer, 12.04.2018. godine.  Tomislav Petković  također je predložen u Upravno tijelo ceha a za predstavnika u Skupštini Miljenko Vuk.

Dosadašnjem  pročelniku Miljenku Vuku Sekcija je zahvalila na svemu što je učinio u prošloj i prijašnjim godinama svoga mandata.

Novosti

Sekcija kožne galanterije održala sastanak

Na sastanku Sekcije  održanom 07. rujna 2017. godine, dogovorena je organizacija posjeta specijaliziranom sajmu u Milanu  od 4.-6. listopada 2017. godine
Uz osvrtu na 2. Zagrebački obrtnički sajam  prisutnim članovima pročelnik Vuk je uručio  zahvalnice OKZ.
Prisutni su informirani i o održavanju 62. Prvenstva Hrvatske obrtničkih kuglačkih klubova uz zamolbu da se uključe donacijama proizvoda za tombolu.

Novosti

Na sastanku Sekcije kožna galanterija o aktualnostima

Na sastanku Sekcije kožne galanterije održanom 23.ožujka 2017. godine,  članovi su informirani o organizaciji  2. Zagrebačkog obrtničkog sajma čiji cilj je prezentacija obrtničkih zanimanja učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola na području Zagreba. Kao potvrdu da je koncepcija sajma imala odličan rezultat istaknuo je da je 20 učenika upisano za zanimanje kožni galanterist – za usporedbu godinu ranije upisano je bilo 7 učenika. Sajam će se održati 26.-28.

Novosti

Održan sastanak Sekcije kožne galanterije

Sekcija kožne galanterije aktivno će se uključiti u prezentaciju struke na I.Zagrebačkom obrtničkom sajmu od 21-24. travnja ove godine pa su članovi na sastanku sekcije održanom 13. travnja  dogovorili detalje i raspored dežurstva.

Stranice