Kozmetičari i Pedikeri

Posao kozmetičara podrazumijeva stalno učenje i napredovanje jer baviti se kozmetikom znači pratiti razvoj medicine,biokemije, kozmetologije, farmakologije, biologije i ostalih znanosti. Ubrzan ritam života zahtjeva konstantnu njegu lica i tijela pa su tretmani i stručni savjeti kozmetičara neophodni u cilju održavanja zdrave kože lica i tijela, uljepšavanja i uklanjanja estetskih nedostataka lica i noktiju, te podizanja samosvijesti i radne sposobnosti klijenata. U cilju promocije struke i razvijanja natjecateljskog duha jednom godišnje sekcija kozmetičara organizira županijsko natjecanje u make up-u i nail artu pod nazivom „Zlatni ruž“ u kategorijama seniora i učenika. U novouređenom praktikumu za kozmetičare na Trgu Mažuranića 13 održavaju se brojni stručni seminari, predavanja, prezentacije, radionice, te pripreme za majstorske ispite. Poštovani posjetitelji, ovaj portal je napravljen zbog Vas. Dobro nam došli!

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • ANTONIJA TRETINJAK, pročelnica
  • VALERIJA ŠTOKIĆ, zamjenica pročelnice
  • RENATA ŠMIDA, tajnica
  • MARINA GJOPAR, član
  • JAGODA IVANKOVIĆ, član
  • ANĐELKA LONČAR VUK, član
  • ANDREA PAVLIC, član

Novosti

Novosti

Vrijedna donacija Sekcije kozmetičara djelatnicima COVID bolnice Dubrava

Medicinskom osoblju Kliničke bolnice Dubrava koji rade s najtežim bolesnicima oboljelima od virusa COVID 19, Sekcija kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika grada Zagreba donirala je 116 poklon bonova svojih usluga kako bi im omogućili da svoje slobodne trenutke provedu u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi te uslugama za koje nisu imali vremena. U zahtjevnoj borbi s  korona virusom   ulažu nadljudske napore   i potreban im je barem nakratko predah.

Novosti

Kozmetičari na Beauty Forumu u Munchenu

Da je Beauty Forum u Munchenu 2018.   nezaobilazna  destinacija za sve profesionalce u kozmetici  znaju to i članovi sekcije kozmetičara Udruženja obrtnika grada Zagreba koji su ove godine posjetili sajam od 27.-29. listopada. 

Riječ je o jednom od najvećih europskih beauty sajmova koji nudi program koji je apsolutno u dodiru s preferencijama kozmetičkih profesionalaca.

Novosti

Sekcija kozmetičara – pročelnica ostaje Antonija Tretinjak

Sekcija kozmetičara odabrala je svoje rukovodstvo za naredne četiri godine. Pročelnica  ostaje  Antonija Tretinjak. Njezini najbliži suradnici također su dobili novi mandat, zamjenica pročelnice Valerija Štokić obnašat će i dalje tu dužnost, a Renata Šmida ostaje tajnica Sekcije.
Osim najužeg rukovodstva u Poslovnom odboru bit će dosadašnji članovi. Marina Gjopar, Natalija Primorac-Udovičić, Ksenija Lovinčić,, ali i dvije nove članice Andrea Pavlic i Anđelka Lončar.

Novosti

Dodir Pariza – sajam kojem se zagrebački kozmetičari i frizeri rado vraćaju

U organizaciji Sekcije kozmetičara 50 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 30. Međunarodni sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja u Beogradu.
Na 14.500 m2 izložbenog prostora mogli su se  pronaći vrhunski profesionalni  brendovi za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre, ordinacije i do 70% jeftinije. Posjetitelji su mogli prisustvovati na  vrhunskim predavanjim i prezentacijama uz  nastupe brojnih beauty terapeuta i frizera.

Novosti

Održana edukacija masaže lica

S ciljem nastavka edukacije članova Sekcije kozmetičara,   23. i 24. svibnja 2017. godine u edukacijskom centru za kozmetičare održana je izuzetno uspješna edukacija  masaže lica pod vodstvom gđe Lajle kružić vl. kozmetičkog salona "Lajla".

Kroz dva dana trajanja edukacije desetak članica učile su tri izuzetno važne  tehnike koje dopunjuju svako znanje o tehnikama masaže. Tijekom edukacije korišteni su Darphin proizvodi.

Novosti

POZIV za sastanak Sekcije kozmetičara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA KOZMETIČARA
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                                              Zagreb, 12.05.2017.    Br.: 01- 419/2017 

                                                                                                                                   

Stranice