Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Upravno tijelo Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera 
mandatno razdoblje  2022.-2026

  • MILJENKO MILANOVIĆ / Sekcija intelektualne djelatnosti / – predsjednik
  • ANITA SLAVICA PRKA ĐURAŠIĆ / Sekcija prevoditelja, edukatora, tumača i izdavača / - potpredsjednica 
  • INGA DVOJKOVIĆ / Sekcija veterinara i groomera / - član
  • DARKO ŠTAUDINGER, Sekcija računalno programiranje i grafički dizajn /- član
  • DAMIR ŽIDANIĆ / Sekcija računovodstvo i knjigovodstvo / - član
  • JASMINKA RODIĆ / Sekcija njega i skrb / - član
  • MISLAV ANTE OMAZIĆ / Sekcija consulting /- član
  • BISERKA CVIJETINOVIĆ / Sekcija osiguranje i financije / - član
  • DINA FILIPOVIĆ GRGURIĆ / Sekcija osiguranje i zaštita / - član

Novosti

Novosti

Miljenko Milanović ponovo izabran za predsjednika najvećeg Ceha obrtnika

U Udruženju obrtnika grada Zagreba održani su izbori za čelne ljude Ceha intelektualnih usluga te predstavnike Ceha za Upravni odbor Udruženja. Tajnim glasovanjem, za predsjednika Ceha ponovo je izabran Miljenko Milanović.

Za zamjenicu predsjednika u novom mandatu izabrana je Anita Slavica Prka Đurašić.

Novi stari predsjednik zahvalio je kolegicama i kolegama što su mu ponovo povjerili čelnu poziciju najvećeg obrtničkog Ceha u Hrvatskoj, koji od nedavno broji čak devet Sekcija i okuplja više od 7 tisuća obrta.

Novosti

Miljenko Milanović izabran za predsjednika Ceha

Na konstituirajućoj sjednici Ceha održanoj 3.svibnja 2018. godine za  predsjednika je izabran Miljenko Milanović, potpredsjednik  će biti  Hrvoje Grajner, a tajnica Marina Perković.

Odlučeno je da će oni također budu u Upravnom tijelu ceha, uz još četiri  člana,: Biserku Cvijetinović,  Dinu Filipčić Grgurić, Marija Miletić i Vlastu Mustar.

Izabrani su i predstavnici u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba. Prema statutu Ceh  intelektualnih usluga gospodarskog karaktera ima pravo na tri  predstavnika :  Hrvoje Grajner, Marijo Miletić i Dina Filipović-Grgurić.

Novosti

7. sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i članova PO Sekcije

Sedma po redu sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i članova Poslovnog odbora sekcije održan je 7. studenog 2016. godine.

Novosti

Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera o projektu E-impuls i drugim aktualnostima

Da je premali broj EU projekata na koje mogu aplicirati  članovi Sekcije intelektualnih usluga ponovno se moglo čuti i sinoć na zajedničkom sastanku Ceha i PO. I projekt MINPO-a , E-impuls o kojem je bila riječ, ne nudi previše mogućnosti jer se radi o proizvodnim djelatnostima. Ipak za one koji se pronađu i odluče prijaviti na raspolaganju za pomoć je Obrtničko učilište .

Novosti

Održana 5. sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Na 5. sjednici Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera koja je održana 30. ožujka 2016.godine članstvo je raspravljalo o problematici poslovanja s kojom se susreću u obavljanju svojih djelatnosti. Temeljem iznesenog, predsjednik Ceha, gosp. Damir Židanić, iznio je prijedlog o nužnosti upoznavanja nove Vlade sa poteškoćama i zaprekama u  poslovanju kao što je npr. problem apliciranja članova sekcije intelektualne usluge na natječaje i poticaje za bespovratna sredstva s obzirom da njihove djelatnosti nisu proizvodnog karaktera.

Novosti

Damir Židanić na čelu novog Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera na osnivačkoj skupštini izabrao je Damira Židanića za predsjednika, a Marija Miletića za potpredsjednika. Oni će također biti predstavnici Ceha u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Svih devet predstavnika Ceha su iz iste, najbrojnije sekcije u Udruženju obrtnika grada Zagreba, a to je Sekcija intelektualnih usluga.

Kao i ostali cehovi koji će djelovati u Udruženju i ovaj će imati Upravno tijelo ceha. Odlučeno je da u njemu budu: