Novosti

Novosti

HOK pripremio PO-SD Z i PO-SD obrasce

S obzirom na veliki izazov ispunjavanja novih obrazaca koje su obrtnici obveznici paušalnog oporezivanja dohotka dužni predati zaključno do 15. siječnja 2021. godine, Hrvatska obrtnička komora izradila je obračunske obrasce koji se nakon unosa podataka „sami“ popunjavaju za potrebe poreznih obračuna.

Obrtnici „paušalisti“ su najkasnije do 15. siječnja 2021. godine dužni predati godišnje izvješće o ostvarenom dohotku u prethodnoj 2020. godini na...

Novosti

POMOZIMO ZAJEDNO PETRINJI I SISKU !!!

Poštovani članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba,
Novosti

Zagrebački obrtnici pokrovitelji morskom laviću Majstoru Ediu

Na maloj svečanosti upriličenoj u Zoološkom vrtu grada Zagreba u petak 26.

Novosti

Medicinsku opremu za borbu s COVID-19 zagrebački obrtnici donirali štićenicima domova za starije

Zahvaljujući Udruženju obrtnika grada Zagreba,  Obrtničkoj komori Zagreb i 13 udruženja u sastavu OKZ, 11 domova  za starije osobe u nadležnosti Grada Zagreba od danas raspolaže medicinskim uređajima za skrb oboljelih od koronavirusa.

U podružnici Doma za starije osobe Park, gradonačelnik Milan Bandić je s Antunom Trojnarom...

Novosti

Vrijedna donacija Sekcije kozmetičara djelatnicima COVID bolnice Dubrava

Medicinskom osoblju Kliničke bolnice Dubrava koji rade s najtežim bolesnicima oboljelima od virusa COVID 19, Sekcija kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika grada Zagreba donirala je 116 poklon bonova svojih usluga kako bi im omogućili da svoje slobodne trenutke provedu u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi te uslugama za koje nisu imali vremena. U zahtjevnoj borbi s  korona virusom...

Novosti

Čestitka

 Poštovane kolegice i kolege,

na kraju smo još jedne poslovne godine, po svemu drugačije od prethodnih. Svjedoci smo činjenice da jedno zlo (na žalost) nikada ne dolazi samo, pa uz pandemiju korona virusa s kojom se bori cijeli svijet, naš Grad je 22. ožujka 2020. pogodio razoran potres što nas je sve zajedno dodatno pogodilo i obeshrabrilo.

Novosti

Objava Otvorenog javnog poziva za Projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja" za 2020. godinu

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavljuje Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2020. godinu.
...

Novosti

Upravni odbor održao zadnju sjednicu u ovoj godini

Dana 10. prosinca ove godine, Upravni odbor održao je 26.sjednicu koja je i zadnja u ovoj godini.

Predsjednik Udruženja Antun Trojnar, u svom izlaganju osvrnuo se na provedene aktivnosti Udruženja tijekom 2020.godine i na elektronsku sjednicu Skupštine te čestitao gosp. Miljenku Milanoviću na izboru za člana UO UOGZ i gđi Vlasti Mustar na izboru za...

Novosti

Poduzetnicima ponovno na raspolaganju COVID-19 zajam za obrtna sredstva

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Vladom Republike Hrvatske i Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, nastavlja s provedbom mjera za pomoć mikro, malim i srednjim poduzetnicima čije poslovanje je ugroženo uslijed epidemije koronavirusa.

Novosti

Dobro nam došao sveti Nikola !!!

U ovoj po svemu drugačijoj godini i ovom „ludom“ vremenu kada nam se čini da je sve otkazano, svojim dolaskom djecu naših obrtnika razveselio je sveti Nikola.

Doduše, malo je bio drugačiji s tom obaveznom maskom na licu , rukavicama, obaveznom distancom, ali na radost brojnih mališana i ove je godine našao  je vremena da ih razveseli  slatkim paketićima kao potvrdom da su bili dobri.

Za svakog je danas dobri starac bijele brade imao lijepu riječ,...

Stranice