Novosti

Novosti

Prijavite se na HOK-ov webinar: Prilike za izvoz u vrijeme pandemije

Sudjelovanje za članove Hrvatske obrtničke komore je besplatno

Hrvatska obrtnička komora u suradnji s tvrtkom Matrona Consulting i EFFECTUS poduzetničkim studijima organizira besplatni webinar za članove zainteresirane za prilike i mogućnosti izvoza u vrijeme pandemije. Webinar je namijenjen postojećim izvoznicima koji žele više informacija, kao i onima koji tek...

Sajmovi, kongresi i konferencije
Sajmovi, kongresi i konferencije

23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se od 12. do 14. studenog 2021. godine na otvorenom prostoru u Križevcima na Strossmayerovom i Nemčićevom trgu te prostoru oko ovih trgova.

23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se na otvorenom prostoru i u skladu s epidemiološkim mjerama vezanim uz pandemiju...

Sajmovi, kongresi i konferencije

AMBIENTA

Nakon Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o dopuštanju održavanja sajmova u zatvorenom prostoru, koja je 16. rujna 2021. stupila na snagu, Zagrebački velesajam d.o.o. nastavlja s intenzivnim pripremama planiranih sajmova u jesenskom terminu.

Kako bi svi sudionici imali dovoljno vremena za pripremu sajamskog nastupa, ovogodišnja AMBIENTA održat će se u terminu 21. - 24. listopada, umjesto u prvotno planiranom terminu 13.-17.10.2021.

Novosti

Obrtnička komora Zagreb ukupni pobjednik 13. Obrtničkih sportskih igara

Pet prvih mjesta, 1 drugo i dva treća mjesta osvojili su na 13. Obrtničkim sportskim igrama sportaši koji su predstavljali Obrtničku komoru Zagreb. U konkurenciji gotovo 500 sportaša nije bilo lako izboriti tako dobar rezultat. Natjecali su se u devet sportova – mali nogomet, kuglanje žene, kuglanje muškarci, tenis žene, tenis muškarci, stolni tenis žene,  pikado, potezanje...

Sajmovi, kongresi i konferencije

Posjetite 3.Gospodarski sajam Velike Gorice

Dana 16. i 17.10.2021. posjetite 3.Gospodarski sajam Velike Gorice, koji se održava ispred Muzeja Turopolja (Trg kralja Tomislava 1).

Ovogodišnji 20.Gastro Turopolja održati će se kroz Gasto tjedan od 11.-17.10.2021. po velikogoričkim restoranima

zbog epidemioloških mjera.

 

 

Novosti

Otvorene Obrtničke sportske igre u Malom Lošinju

Danas su svečano otvorene Obrtničke sportske igre (OSI), koje se ove godine održavaju u Malom Lošinju, u periodu od 7. do 10. listopada.

Svim sportašima želimo sreću i uspjeh u natjecanjima! 

Novosti

Gradonačelnik Tomašević obišao sajam proizvođača suvenira

Gradonačenik Tomislav Tomašević u društvu predsjednika Udruženja Antuna Trojnara i potpredsjednika Ivice Zanettija obišao obrtnike proizvođače suvenira na Trgu bana J.Jelačića.

Novosti

Energetska obnova doma - radionica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Energetskom obnovom doma može se uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš. 

Znate li da za takvu obnovu Vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost?

 
Na stranicama www.fzoeu.hr je objavljen...

Novosti

Otvoren sajam "Proizvođači suvenira grada Zagreba - Zagrebu"

Sajam "Proizvođači suvenira grada Zagreba - Zagrebu" službeno je otvoren danas, 01.10.2021. u 12:00h uz prisustvo izaslanice gradonačelnika Grada Zagreba, gospođu Tatjanu Opertu.

Na ovom, već tradicionalnom sajmu Udruženja obrtnika grada Zagreba, svoje proizvode predstavit će članovi Sekcije proizvođača suvenira.
Cilj sajma je promocija struke i poticanje razvoja...

Stranice