Novosti

Novosti

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PROJEKT "NAUKOVANJE ZA OBRTNIČKA ZANIMANJA" ZA 2023. GODINU

Poštovane obrtnice i obrtnici,

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavljuje Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za...

Novosti

OBRTU "MUŠKA MODA ŠABIĆ"URUČENA JE NAGRADA GRADA ZAGREBA

,31. svibnja, u Staroj gradskoj vijećnici povodom Dana Grada održana je svečana sjednica zagrebačke Gradske skupštine u sklopu koje su gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović dodijelili javna priznanja Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i institucijama. 

Nagrada Grada Zagreba  među ostalima dobio je obrt ”...

Novosti

Čestitka Dan državnosti

Udruženje obrtnika grada Zagreba svim obrtnicama - obrtnicima i  građanima RH čestita Dan državnosti!

Novosti

Objavljen javni poziv za program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2023

Ministarstvo gospodarstva i odživog razvoja 22.5.2023. godine, objavilo je  otvoreni  Javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2023. godinu.

Programom “Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ dodjeljuju se bespovratna sredstava namijenjena poticanju ciljanih programa obrazovanja za...

Novosti

OTVOREN 57. FLORAART

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, jučer je otvorio 57. „Floraart“ “.

Novosti

OBRTNIČKA KOMORA ZAGREB I OVE GODINE UKUPNI JE POBJEDNIK OBRTNIČKIH SPORTSKIH IGARA

Od 11.-15. svibnja ove godine,  održane su 15. Obrtničke sportske igre u Malom Lošinju, na kojima se okupilo više od 850 sudionika. Natjecanje je bilo organizirano u 9 različitih sportova ekipno i pojedinačno. Natjecatelji Obrtničke komore Zagreb su i ove godine osvojili prvo mjesto kao ukupni pobjednik igara. 

Konačni rezultati su:

1. Mali...

Novosti

Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu

U periodu od 11. do 14.5.2023. godine,  na Cvjetnom trgu održat će se sajam Sekcije proizvođača suvenira u radnom vremenu od 10-20h

Svoje ručno izrađene proizvode, na sajmu će predstaviti ukupno osam izlagača članova Udruženja obrtnika grada Zagreba : Landavia art, Art HD, Ata 4art, Nocturno, Sitotisak Filip, Tomica Marica, Tika-taka kreativa i Angel.

Ovaj događaj je idealna prilika da se pronađu zanimljivi i jedinstveni...

Sajmovi, kongresi i konferencije

KVARNER EXPO 2023

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno-prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2023. i to na novoj lokaciji, na Trgu 128. Brigade hrvatske vojske u Rijeci, u periodu od 16. do 18. lipnja 2023. godine, pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore.  

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

...

Novosti

Natječaj Advent Zagreb 2023

Grad Zagreb raspisao JAVNI NATJEČAJ za dodjelu lokacija s mjestima na površinama javne namjene na području Grada Zagreba za postavljanje pokretnih naprava za organiziranje manifestacija u povodu božićnih blagdana u sklopu kojih se organizira prigodna prodaja i pružanje ugostiteljskih usluga

Sajmovi, kongresi i konferencije

POZIV NA 17. OBRTNIČKI SAJAM "TRADICIJA, GASTRONOMIJA, TURIZAM" U IVANIĆ-GRADU

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 17. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad 3. i 4. lipnja 2023.

...

Stranice