Novosti

Novosti

Održane izvanredne sjednice Upravnog odbora i Skupštine

10. srpnja 2019. godine održane su izvanredne sjednice UO i Skupštine s ciljem donošenje odluke o adaptaciji podrumskog prostora u zgradi na Trgu Mažuranića 13.
Naime spomenuti prostor nije adaptiran više od 30.godina i zahtjeva između ostalog  i izmjenu instalacija. S ciljem davanja u njam spomenutog prostora bivšeg restorana i kafića Skupština je jednoglasno donijela odluku da se započne s...

Novosti

Službeno otvoren Crafts Shop

Jučer, 16. srpnja 2019.

Novosti

INFORMACIJA O PRIPREMAMA ZA MAJSTORSKI ISPIT

Poštovani polaznici priprema,

pripreme za majstorski ispit u jesenskom ispitnom roku započet će  besplatnim informativnim  radionicama   koje Obrtničko učilište organizira u suradnji  sa Obrtničkom komorom Zagreb u periodu od 02. listopada 2019. do 03. listopada 2019. Radionice za sve zainteresirane polaznike će se održati u dva termina, jutarnjem i popodnevnom i to prema sljedećem rasporedu:

Sajmovi, kongresi i konferencije

27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Poštovane obrtnice i obrtnici,

U sklopu suradnje između Udruženja obrtnika grada Zagreba, Obrtničke komore Zagreb i Grada Zagreba, obavještavamo Vas o mogućnosti prijave za sudjelovanje na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji će se održati od 6. – 8. rujna 2019. g. na sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru. Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera u sklopu kojega se održavaju i 27. Državna stočarska izložba, 4. Peti...

Sajmovi, kongresi i konferencije

23. MEĐUNARODNI SAJAM SASO 2019.

Obavještavamo Vas da će se i ove godine održati 23. Međunarodni sajam SASO 2019 od 23.-26.10.2019. godine u Spaladium areni.

I ove godine Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije potpisala je Ugovor  o poslovnoj suradnji sa organizatorima Sajma SASO o povlaštenoj cijeni izlaganja za sve članove Hrvatske obrtničke komore.

Sajmovi, kongresi i konferencije

27. Međunarodni sajam ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR

            Čast nam je i zadovoljstvo ispred Organizatorskog odbora, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije pozvati članove da se uključite svojim nastupom na ovogodišnji 27. Međunarodni sajam " Zagorski gospodarski zbor "  koji će se održati u sklopu «Tjedna kajkavske kulture - Krapina 2019.» u Krapini od 12. do 14. rujna 2019. godine.

            Zagorski-gospodarski zbor i ove godine se održava...

Sajmovi, kongresi i konferencije

16. OBRTNIČKI SAJAM U KARLOVCU

Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine organiziraju Obrtnički sajam, zajedno sa Gradom Karlovcem kao suorganizatorom.

Sajam će se održati u razdoblju od 30.kolovoza do 03.rujna 2019. kao dio manifestacije “Dani piva Karlovac”. Manifestacija “Dani piva Karlovac” ove se godine održava u novom konceptu, u trajanju od pet dana, na pet različitih lokacija/tematskih cjelina, a upravo je Obrtnički sajam jedan značajan...

Novosti

Deset najčešćih pitanja o e-računu

od 01. srpnja ove godine stupila je  na snagu odredba iz Zakona o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi, a i dalje je mnogo pitanja.

...
Novosti

Jačanje suradnje Škole za modu i dizajn i Udruženja

U četvrtak, dana 27.06.2019. predstavnici škole za Modu i dizajn održali su dodjelu svjedodžbi o završnom radu maturantima u prostorijama Udruženja obrtnika grada Zagreba. Vrijednim učenicima koji su se između ostalog školovali i kao krojači, obućari i galanteristi čestitao je i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Antun Trojnar, potpredsjednik Renato Bočak , predsjednik NO Miljenko Vuk i član UO Tomislav...

Novosti

Marijana Babić dobitnica nagrade „Šegrt Hlapić“

Na jučer održanoj  svečanoj akademija povodom obilježavanja Dana Hrvatske obrtničke komore  dodijeljene su brojne diplome novim obrtnicima – majstorima te nagrade i priznanja obrtnicima koji su svojom aktivnošću doprinijeli razvoju obrtništva.

Nagradu „Šegrt Hlapić“ Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska obrtnička komora dodjeljuju najboljem učeniku, najboljem mentoru i...

Stranice