Čestitka

 Poštovane kolegice i kolege,

na kraju smo još jedne poslovne godine, po svemu drugačije od prethodnih. Svjedoci smo činjenice da jedno zlo (na žalost) nikada ne dolazi samo, pa uz pandemiju korona virusa s kojom se bori cijeli svijet, naš Grad je 22. ožujka 2020. pogodio razoran potres što nas je sve zajedno dodatno pogodilo i obeshrabrilo.

Nedaće koje su nas zadesile donijele su nam je svima ogromne gubitke u poslovanju i još gore, zaprijetile su masovnom opstanku obrta. Bezbroj puta kroz povijest obrtništvu često nije bilo lako, ali i prije i sada obrtnička upornost, inat i borba za opstanak nas drži i gura naprijed.

Naša zgrada Udruženja nakon 7. mjeseci sanacije od posljedica potresa sada je statički sigurna i većim dijelom obnovljena. Cijelo vrijeme rad u Udruženju organiziran je sukladno epidemiološkim mjerama sa stalnom željom i nastojanjima da zajednički iznađemo rješenje, kako što lakše prebroditi ovo teško razdoblje.

Na kraju, želim vam svima čvrstu vjeru, snagu ustrajnosti, dobro zdravlje, i predlažem da u ovoj situaciji, kada je fokus na svemu negativnom, kada se čini da se sve ruši, otkazuje i zatvara, pomislimo i na  pozitivne stvari.

 

          Vama i vašim obiteljima želim  sretan Božić i uspješnu  Novu 2021.godinu