Članovi Udruženja sudjelovali na INVENTUMU 14. međunarodnom sajmu inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih

Udruga inovatora  „Tesla“   zajedno sa suorganizatorima, Udrugom inovatora Hrvatske i Srednjom školom Ilok te uz potporu Grada Iloka kao i Županije Vukovarsko–srijemske i ove godine, usprkos pandemiji COVID-19, uspjela organizirati INVENTUM 14. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih.    
                                                                                                   
 
Izložba se održala  20. i 21. studenog u prekrasnoj svečanoj sali Princeps Principovac, uz odobrenje Stožera civilne zaštite i po svim epidemiološkim pravilima. Zbog ograničenog broja okupljanja nije se održalo svečano otvorenje kao ni dodjela medalja, ali uspio se održati kontinuitet. U dva dana predstavljeno je  40 inovacija te oko 40 raznih proizvoda, uz napomenu da nisu svi izlagači  bili fizički prisutni.
Ove godine podršku u organizaciji svojim proizvodima  dali su i obrtnici članovi  Udruženja obrtnika Grada Zagreba.

Ove godine svoje inovacije  i proizvode predstavili su izlagači iz 10 županija i 25 gradova, te unatoč situaciji ipak je bilo izložaka i iz Republike Srbije i Crne Gore.