16. OBRTNIČKI SAJAM U KARLOVCU

Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine organiziraju Obrtnički sajam, zajedno sa Gradom Karlovcem kao suorganizatorom.

Sajam će se održati u razdoblju od 30.kolovoza do 03.rujna 2019. kao dio manifestacije “Dani piva Karlovac”. Manifestacija “Dani piva Karlovac” ove se godine održava u novom konceptu, u trajanju od pet dana, na pet različitih lokacija/tematskih cjelina, a upravo je Obrtnički sajam jedan značajan dio i održava se na lokaciji Športsko- rekreativnog centra Korana.

Za Sajam je planiran izložbeni prostor pod montažnim šatorom, veličine cca. 800 m2  te dodatnih 200 m2  za edukativne sadržaje.

Pozivamo Vas da o mogućnosti nastupa obavijestite Vaše članove - obrtnike, za koje mislite da bi bili zainteresirani za nastup na 16.Obrtničkom sajmu u Karlovcu, kako bi na taj način promovirali svoje proizvode i usluge.

Obrazac prijave i obrazac privole dostavljamo Vam u privitku ovog dopisa, kao i cijene najma prostora.

 

PrilogVeličina
Datoteka cijene_najma_prostora_na_16.obrtnickom_sajmu-_trgovacka_drustva_opg-i_agencije_udruge_zadruge_obrtnici_iz_drugih_zupanija.docx2.08 MB
Datoteka prijava_za_sudjelovanje_na_16.obrtnickom_sajmu_u_karlovcu.docx2.1 MB