22. SAJAM GOSPODARSTVA

Poštovani,

Udruženje obrtnika Zaprešić ove su godine  organizirali 22. sajam gospodarstva,

Nakon proteka dvije godine od održavanja 21. SAJMA GOSPODARSTVA u Zaprešiću u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić, a zbog poznatih vam razloga, evo ponude da opet budemo zajedno.

Naime, ove godine, uz podršku našeg Grada i općina organiziramo 22. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete sa svojim proizvodima i uslugama kao i svim drugim oblicima privređivanja.
I ove godine Sajam bi organizirali u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani, a u slučaju većeg interesa organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.
Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. S obzirom na povećanje svih troškova cijena izložbenog prostora ove godine biti će 100,00 kn/m².

Nadamo se da vam je proteklo razdoblje bez SAJMA bilo dugo, da ste bili zadovoljni svojim dugogodišnjim sudjelovanjem na Sajmovima te da ćete zbog svega toga i ove godine sudjelovati i učiniti sve da obnovljeni SAJAM bude još bolji i posjećeniji.

Sajam će se održavati od 14. do 16. listopada u vrijeme proslave Dana Grada, a biti će otvoren 14. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.

Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

 

Izvor; UO Zaprešić

PrilogVeličina
Microsoft Office document icon 22_sajamprijava_za_sudjelovanje_na_22_sajmu.doc1.93 MB
PDF icon poziv_za_sajam_poduzetnici_2022._g.pdf139.07 KB