27. Međunarodni sajam ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR

            Čast nam je i zadovoljstvo ispred Organizatorskog odbora, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije pozvati članove da se uključite svojim nastupom na ovogodišnji 27. Međunarodni sajam " Zagorski gospodarski zbor "  koji će se održati u sklopu «Tjedna kajkavske kulture - Krapina 2019.» u Krapini od 12. do 14. rujna 2019. godine.

            Zagorski-gospodarski zbor i ove godine se održava na atraktivnoj lokaciji Osnovne škole Ljudevit Gaj, Trg Stjepana Radića 1, Krapina.

            Pozivamo Vas i Vaše članove  da nam se pridružite na izložbenom prostoru kako bi zajednički predstavili obrtničke proizvode i usluge, te nastavili sa tradicijom uspješne organizacije Zbora na ovim prostorima.

            Svim Vašim zainteresiranim obrtnicima  koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu, osigurali smo besplatan izložbeni prostor. Naziv Vaše Područne obrtničke komore, kao i obrtnika izlagača uvrstit će se u Katalog 27. Međunarodnog sajma " Zagorskog gospodarskog zbora  ", kao i u sve prateće promidžbene aktivnosti.

            U prilogu Vam dostavljamo PRIJAVU za sudjelovanje na 27. Međunarodnom sajmu    

Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, koju molimo da Vaši članovi popune, uz napomenu kako je zadnji rok prijave 26. srpnja  2019. godine. Prijavu možete proslijediti na e-mail adresu: info@zgz.hr, kontakt osoba: Martina Leljak, voditeljica organizacije, mob: 091/ 501-6420.  www.zgz.hr

PrilogVeličina
Datoteka prijava-izlagaca-zgz-2019.docx207.81 KB