4. skijaški kup frizera

Sudionici 4. Međunarodnog skijaškog kupa frizera proteklog vikenda družili su se na Sljemenu, uživali u skijaškom natjecanju te sa zanimanjem popratili seminar koji je održala akademija IDEA.

Kupu se odazvalo 80-tak frizera iz sedam zemalja, a kako je bilo najbolje potvrđuju najave da će doći i iduće godine, rekao je Ivica Zanetti, predsjednik organizacijskog odbora. Nakon subotnjeg natjecanja, frizere je u obrtničkom domu na Hunjki ugostio Vlado Crkvenac, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba koje je glavni organizator događaja.

U pojedinačnim utrkama pobijedili su gosti, dok po ukupnim rezultatima vode domaći frizeri.

1. mjesto u muškoj kategoriji druge utrke koja se održala na Sljemenu 25.2.2012. pobijedio je Veljko Radivojević
2. mjesto ispred Vojo Radivojević iz Beograda
3. mjesto osvojio je Krešo Bezjak (ispred Gordana Ljubića i Ivice Zanettija iz Zagreba)

Zbrajajući rezultate prve trke Kupres 29.1.2012. i druge trke Sljeme 25.2.2012. ukupni pobjednik 4. međunarodnog skijaškog kupa u kategoriji muškaraca je Ivica Zanetti iz Zagreba,Hrvatska (4. mjesto Kupres, 5. mjesto Sljeme)

1. mjesto u ženskoj kategoriji druge utrke osvojila je Una Radivojević iz Beograda
2. mjesto osvojila je Helena Belko iz Bjelovara
3. mjesto osvojila je Jelka Mešić iz Velike Gorice

Zbrajajući rezultate 1. i 2. utrke ukupni pobjednik 4. međunarodnog skijaškog kupa u kategoriji žena je Jelka Mešić iz Velike Gorice, Hrvatska (1.mjesto Kupres, 3. mjesto Sljeme).

1.mjesto u kategoriji prijatelja frizera na Sljemenu je osvojio Hrvoje Crnić skijajući za brend profesionalne njege za kosu Beverly Hills ispred drugoplasiranog Drage Žiljka koji je kao prijatelj frizera nastupao braneći boje Gradske uprave Grada Zagreba. 3. mjesto u kategoriji prijatelja frizera na Sljemenu osvojio je Sergio Stoka iz Italije, zastupnik selektiva za Hrvatsku.