9. Gospodarski sajam u Varaždinu 19. i 20. svibnja 2023!

Poštovana/i,

 Ovogodišnji – deveti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 19. i 20. svibnja 2023. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. Na sajmu će se predstaviti županije, gradovi, općine, obrtnici, poduzetnici,  OPG-i, vinari, udruge i domaće radinosti iz raznih dijelova Hrvatske. Županije, gradovi i općine se mogu predstaviti u jednoj pagodi 5 x 5m (25m2) na pet područja: gospodarstvo, obrtništvo, turizam, gastronomija i glazba (KUD-ovi, vokalni instrumentalni ansambli, klape...) Svaka općina, grad ili županija koja zakupi jednu pagodu standardne veličine 5 x 5m, na 25m2 može predstaviti svoje poduzetnike, obrtnike, hotele, ugostitelje, turističku zajednicu, KUD, OPG-e, domaće radinosti i ostalo. Ukoliko želite za svoje predstavljanje pagodu ili šator većih dimenzija, javite nam što prije. U privitku ovog e-maila je prijavnica koju možete ispuniti i poslati na naš e-mail: kontakt@tin-marketing.hr kako bismo Vam rezervirali pagodu ili prostor.

 

GSV 2023. će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, susreti županija, gradova i općina, predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, cjelodnevni prateći sadržaj i  zabavno glazbeni program za posjetitelje. Ulaz na sajam oba dva dana je besplatan.
Službeno otvorenje GSV-a 2023. predviđeno je za petak 19. svibnja u 14.00. sati. 
U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 19. i 20. svibnja nastupit će  KUD-ovi, plesni klubovi, Društvo naša djeca, razni pjevači i mnogi drugi.

Glavni pokrovitelj Gospodarskog sajma Varaždin 2023. je Grad Varaždin, a glavni partner sajma je Varaždinska županija. Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2023. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina. 

9. GSV će biti otvoren za posjetitelje u petak 19.05.2023. od 14.00. do 22.00. sati, a u subotu 20.05.2023. od 08:00 do 16:00 sati.
U privitku ovog e-maila je prijavnica koju možete ispuniti i poslati na naš e-mail: kontakt@tin-marketing.hr kako bismo Vam rezervirali pagodu ili prostor.
PrilogVeličina
Microsoft Office document icon prijavnica_-_gsv_2023.doc97 KB