Amela Pejković na 7. susretu frizera „Hair Smile“ u Vrgorcu

U Vrgorcu se od 2. do 3. lipnja 2017. godine održavao 7. Susret frizera „Hair Smile“ koji se ističe po svom humanitarnom karakteru. Naime i ove godine sudionici ove manifestacije bila su djeca iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeca iz Down centra iz Pule. Sva prikupljena sredstva od donacija i ulaznica prikupljala su se za potrebe Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Ove godine manifestaciji se priključilo Udruženje obrtnika grada Zagreba koje je predstavljala Amela Pejković, vl. frizerskog salona Larisa, pobjednica Državnog prvenstva 2017  u modnoj kombiniranoj kategoriji -žene.
Sudjelovanje na manifestaciji još jedan je primjer kako zagrebački obrtnici kroz svoj rad nesebično pomažu i sudjeluju na akcijama humanitarnog karaktera.

Događanje u Vrgorcu  jedno je  od najvećih susreta frizera u Hrvatskoj te okuplja mnoga renomirana imena iz svijeta mode i frizerstva. Ovogodišnji program sastojao se od tradicionalne modne revije ljetnih frizura te edukativnih radionica i predavanja za frizere. Manifestacija je završena puštanjem lampiona, kojima su odaslane dobre želje, s vjerom u nastavak održavanja susreta.