Fotografi – još jedan mandat dosadašnjoj pročelnici

Sekcija fotografa dosadašnjem rukovodstvu povjerila je još jedan mandat. Dužnost pročelnika obnašat će i dalje Diana Štimac Grzelj.  Zamjenik pročelnice Vlado Badrov, kao i  tajnik sekcije Predrag Gostimirović. U Poslovni odbor osim pročelnice, njenog zamjenika i tajnika ući će još: Mato Blažanović, Vlado Badrov, Đurđica Cetin Kožić, Miljenko Glogović i Ines Grgetić.  

Za člana Upravnog tijela Ceha predložen je Miljenko Glogović, a za člana Skupštine UOGZ, Cehu uslužnih djelatnosti predložen je Jure Badrov.

Na sastanku se razgovaralo se i o potpisanom Ugovoru o suradnji sa Gradskim grobljima. Dogovoreno je sudjelovanje na 3.zagrebačkom obrtničkom sajmu u zajedničkom nastupu sa sekcijom RTV elektroničari i obrtničkom školom, te je dogovoren raspored dežurstva obrtnika na sajmu. Tajnica UOGZ, M. Kunčić je informirala prisutne o Javnom poziva za program  „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ ,te kao najznačajnije  najavila skori početak besplatnih tečajeva informatike u suradnji s Obrtničkim učilištem..