Gradonačelnik Bandić otvorio 10. jubilarni sajam „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“

Gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić u pratnji pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirke Jozić i suradnika, predsjednika Udruženja Antuna Trojnara i predsjednika Obrtničke komore Zagreb i članova UOGZ, otvorio je danas, 10. jubilarni sajam „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“ na Trgu bana Josipa Jelačića. Na sajmu koji će se održati od 20.-30. rujna 2019. godine, Proizvođači suvenira i ove će godine svoje prepoznatljive proizvode predstaviti građanima grada Zagreba

Na ovom već tradicionalnom sajmu Udruženja obrtnika grada Zagreba, svoje proizvode izrađene u vlastitoj radionici, predstavit će dvanaest obrtnika- članova UOGZ u 12 kućica.
Cilj sajma je promocija struke i poticanje razvoja autohtonog zagrebačkog suvenira kroz istovremeno obogaćenje turističke ponude grada Zagreba. 

U šarolikom asortimanu vrijednih obrtničkih ruku naći će se ručni radovi od drva, tkanine i keramike, neobične minijature u konzervama, nezaobilazni medenjaci i licitarska srca, prigodni svijećnjaci i predmeti izrađeni u tiffany tehnici, ručno oslikani predmeti od stakla i keramike s autentičnim motivima grada Zagreba i njegovim znamenitostima.

Obrtnici koji izlažu ove godine na sajmu: 
Goran Maretić – obrt Sounds mini
Sanja Kemenović - obrt Krasne stvari
Iva Gladović - obrt Angel
Željko Ćosić - Butiga d.o.o.
Lidija Likar – obrt Litkica
Doris Koritnik – obrt Doris Art
Filip Štimac – obrt Maš Forma
Vladimira Lalić – obrt Sitotisak Filip
Ljiljana Milla – obrt Tomica Marica
Tomislav Mlinarić - obrt Mikuš
Danijela Halužan – obrt ART HD
Draženka Kubat - Obrt Farbica
Liana Zrilić-L-ART

Radno vrijeme sajma je:

  • ponedjeljak do četvrtak od 10:00 - 20:00h, 
  • petkom od 10.00 – 21:00h,
  • subotom od 09.00 - 21.00 h
  • nedjeljom od 09.00 - 20.00 h.

Pozivamo Vas da posjetite naše obrtnike na sajmu!