Humanitarna akcija " Frizeri i kozmetičari kolegama na Baniji "

Nakon razornog potresa koji je krajem godine pogodio Hrvatsku teško je stradala Sisačko-moslavačka županija, a najviše Petrinja i Glina. Stanovnici su ostali ne samo bez krova nad glavom nego i bez svojih salona u kojima su radili. Potaknuti cijelom situacijom s kojom su se i sami nosili, frizeri i kozmetičari krenuli su u pomoć svojim kolegama.

Do sada je upućena pomoć za više od 25 frizerskih i kozmetičkih salona u vidu sitnijeg inventara i opreme. Na svu sreću, na području Banije nema kozmetičkih salona kojima je poslovni prostor totalno uništen, a oni koji su stradali u međuvremenu su zbrinuti.

Preostala tri frizerska salona u potpunosti su srušena do te mjere da se kolegama nije dopustilo niti da pristupe poslovnim prostorima kako bi došli do svoje opreme. Upravo za njih se i pokreće ova akcija pomoći kako bi se prikupila sredstva za kupovinu novog inventara i frizerske opreme.

Početak akcije za prikupljanje donacija „Frizeri i kozmetičari kolegama na Baniji“ obilježena je  na godišnjicu zagrebačkog potresa simboličnim friziranjem osoba iz javnog života u prolazu Ilice 49 što su popratili brojni mediji.