INFORMACIJA O PRIPREMAMA ZA MAJSTORSKI ISPIT

Poštovani polaznici priprema,

pripreme za majstorski ispit u jesenskom ispitnom roku započet će  besplatnim informativnim  radionicama   koje Obrtničko učilište organizira u suradnji  sa Obrtničkom komorom Zagreb u periodu od 19. veljače 2020. do 20. veljače 2020. Radionice za sve zainteresirane polaznike će se održati u dva termina, jutarnjem i popodnevnom i to prema sljedećem rasporedu:

  • 19. veljače 2020. (srijeda) u  09:00  te u 17:00 sati
  • 20. veljače 2020. (četvrtak) u 09:00  te u 17:00 sati

Na radionicama ćete dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita. Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane tri do četiri puta tjedno u jutarnjim i popodnevnim terminima prema dogovoru s polaznicima. U slučaju veće skupine moguća je drugačija organizacija nastave u dogovoru sa polaznicima na samom uvodnom predavanju. Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija  i  stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke. Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.

U  suradnji s nastavnicima puno kvalitetnije i brže naučit  ćete  nastavna  područja  za polaganje teorijskih ispita majstorskoga ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i stručna teorija), kao i za praktični dio radne pedagogije.
Za nastavu smo Vam pripremili ispitna pitanja i kataloge te literaturu temeljem kojih ćete pratiti nastavu (uključeni u cijenu priprema). Cijena priprema za polaganje majstorskog ispita iznosi 4.400,00 kn (plaćanje u 4 obroka) prema računima koje će te dobiti na nastavi ili poštom na Vašu kućnu adresu.

Molimo da se zainteresirani za radionice prijave putem mail adrese info@obrtnicko-uciliste.hr ili da prijavnicu popunjenu sa svojim podacima dostave osobno u Obrtničko učilište, Ilica 49 najkasnije do 21. veljače 2020. Upisnicu također možete dostaviti i na radionicu. Upisnica se nalazi na web stranici Obrtničkog učilišta: http://www.obrtnicko-uciliste.hr/

Dodatne informacije o pripremama možete dobiti na tel. 01/48 26 012 ili na mail info@obrtnicko-uciliste.hr .  

Više informacija o prijavi samog majstorskog ispita možete pronaći na web stranici Obrtničko komore Zagreb (Majstorski ispiti – Prijave). 

Srdačno Vas pozivamo i očekujemo na radionicama i pripremama! Veselimo se Vašem dolasku i druženju!
S poštovanjem,

Vaš tim Obrtničke komore Zagreb i Obrtničkog učilišta 

PrilogVeličina
PDF icon pripreme_informacija_o_pripremama_za_majstorski_ispit_1.nast_.sk_.2020_.pdf222.18 KB
PDF icon prijavnica_za_pripreme_za_majstorske_ispite_2020_sa_gdpr-om.pdf154.99 KB