Jesen u Lici

Poštovana/i,

Od Obrtničke komore Ličko-senjske županije zaprimili smo obavijest o održavanju manifestacije „Jesen u Lici“, koja će se održati od 29. rujna do 01. listopada 2023.godine u Gospiću.

„Jesen u Lici“ je izložba tradicijskih proizvoda koja se po 25. puta održava u Gospiću i prerasla je u najznačajniju gospodarsku, kulturnu i etno manifestaciju na području Ličko-senjske županije. Organizator Izložbe je Ličko-senjska županija, Razvojna agencija Lira i Razvojni centar Ličko-senjske županije, a Obrtnička komora Ličko-senjske županije je suorganizator.

Pošto je ovo izložba tradicijskih proizvoda na njoj mogu izlagati obrti koji proizvode različite poljoprivredne, prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode i usluge karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze.

Sajam se održava na 4500m2 izložbenog prostora (otvoreni i zatvoreni). Kotizacija za nastup na sajmu iznosi 50,00 eura za 1.5m2 izložbenog prostora na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, odnosno 2,00 eura za 1 m2 izložbenog prostora u Smiljanskoj ulici u Gospiću (izložba poljoprivredne mehanizacije).

Link za Prijavnicu se nalazi na stranici: www.jesenulici.hr , a prijave se zaprimaju do 18. kolovoza 2023. Pitanja se mogu postaviti putem e-mail: jesen@licko-senjska.hr.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na Komorski ured,  tel/fax: 053/573-012, mob: 098/9415056.

 

 

Srdačan pozdrav,