Josipu Žugliću još jedan mandat pročelnika Sekcije metalaca

Sekcija metalaca povjerenje za još jedan mandat dala je pročelniku Josipu Žugliću. Zamjenica pročelnika bit će Marina Vrban, a tajnica Alma Zlatić Hasanbegović, obje dosadašnje članice Poslovnog odbora.

Naredne četiri godine u Poslovnom odboru ostaju Miroslav Martonja, Vladimir Spremo i Josip Tržec. U njemu će biti i dosadašnja zamjenica pročelnika Renata Stubičar te po prvi puta Ivica Ivec i Tomislav Turković.

U Poslovni ulaze i pročelnik, zamjenica pročelnika i tajnica Sekcije metalaca. Kao pridruženi član bit će Ivica Antolić.

U Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba i u Upravnom tijelu ceha Sekciju će predstavljati pročelnik Josip Žugić i tajnica Alma Zlatić.

Sekcija metalaca ući će u Ceh proizvodnog karaktera. Međutim, istovremeno je postavljeno pitanje što je još zajedničko sekcijama u cehu, osim činjenice da se bave proizvodnjom.

Planom aktivnosti u 2015. godini predviđen je posjet stručnim sajmovima. Hoće li to biti sajam u Grazu, Münchenu, Celju ili Novom Sadu odlučit će se naknadno. Osim toga, nastojat će se više pratiti i reagirati na aktualna zbivanja.