Marko Sačer novi pročelnik Sekcije soboslikara, ličilaca i pismoslikara

Dugogodišnjem pročelniku Sekcije Milanu Matijeviću prestao je status obrtnika zbog odlaska u mirovinu. Sukladno tome na sinoć održanom sastanku Sekcije tajnim glasanjem između tri kandidata Sekcija soboslikara, ličilaca i pismoslikara izabrala je Marka Sačera, koji je do sada obnašao dužnost zamjenika pročelnika, za novog pročelnika. Na mjesto zamjenika pročelnika izabran je Dragan Storić.

Sekcija je odlučila da će ih i u Skupštini Udruženja predstavljati novoizabrani pročelnik.

Dosadašnjih pročelnik Milan Matijević zahvalio je svima na suradnji i zaželi novom-starom vodstvu uspjeh u radu.

Sukladno obavijesti Obrtničke komore Zagreb da je istakao četverogodišnji mandat članovima Komisije za provođenje postupka licenciranja predloženi su Marko Sačer i Antun Seuček za zamjenika.

Predsjednik Udruženja A.Trojnar prisutne je informirao o pogodnostima za obrtnike koje pruža projekt Zajednička nabava – Artifex.

Sa svojim suradnicima nastavit ću raditi na provođenju aktivnosti čime ćemo pokušati pridonijeti koraku naprijed naše Sekcije, rekao je novoizabrani pročelnik Sačer na kraju sastanka.

Posebno je zahvalio dosadašnjem pročelniku Milanu Matijeviću koji je svojim angažmanom u sekciji i struci i komorskom sustavu dao značajan doprinos.