Naši frizeri i ove godine na Hair Smile

Kada je riječ o sudjelovanju u humanitarnom projektu  udaljenost  nije nikakva prepreka. Tako su  se članovi Sekcije frizera i ove godine rado odazvali pozivu UO Vrgorac i sudjelovali na Hair Smile koji je po osmi je put ugostio frizersku struku u Vrgorcu, 8. i 9. lipnja. Uz  gomilu pozitivne energije osim frizera družili su se  članovi udruge 'Osmijeh' s ostalim gostima koji vjerno posjećuju ovaj jedinstveni događaj.

Udruženje obrtnika Vrgorac u suradnji s HOK-om, POK-om Splitsko-dalmatinske županije, Gradom Vrgorcem i Turističkom zajednicom Grada Vrgorca organizirali su Okrugli stol na kojemu je glavna tema rasprave bilo zapošljavanje osoba s posebnim potrebama i invaliditetom u pomoćnim frizerskim poslovima.

U sklopu događanja održane su frizerske edukacije,  zabavni dječji program te druženje s članovima  udruge 'Osmijeh', udruge 'Bubamara' i  udruge djece s posebnim potrebama iz Ljubuškog.

Zagrebački frizeri Amela Pejković, vl. frizerskog salona Larisa,  Marija Hercigonja, vl. studija Pilus i Amir Bećirević sudjelovali su u humanitarnom projektu friziranja djece s Down sindromom koja su sudjelovala na reviji frizura.

Sva prikupljena sredstva od donacija i ulaznica prikupljala su se za potrebe Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.