Obrtnici na sajmu ISH u Frankfurtu

U vlastitoj organizaciji sekcija iz sastava Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti  članovi sekcija plinoinstalatera i plinoservisera,dimnjačara, inst.grijanja i klimatizacije,  limara i vodoinstalatera i  njihovi poslovni partneri   od 14.-16. ožujka  i ove godine su posjetili  vodeći svjetski sajam iz područja kupaoničke opreme, graditeljstva, energetike, klimatizacije i obnovljivih izvora energije  ISH koji se  održava u Frankfurtu. 

ISH je vodeći svjetski sajam koji se bavi odgovornim upravljanjem vodom i energijom u zgradama Postavlja trendove u modernom dizajnu kupaonice, tehnologiji održivog grijanja i klimatizacije te inteligentnim kućnim sustavima. Zadovoljava rastuće zahtjeve za udobnošću, praktičnošću, individualizacijom, dobrobiti i estetikom. Preko 2.500 izlagača, uključujući sve tržišne lidere iz zemlje i inozemstva, lansiraju svoje  najnovije proizvode, tehnologije i rješenja na svjetsko tržište na ISH-u.

I ovaj put ulaznice za sajam obrtnicima su osigurale tvrtke: Jeremias  jednan  od najstarijih i vodećih europskih proizvođača i ponuđača kompletnih rješenja sistema dimnjaka od nehrđajućeg čelika za novogradnje i sanacije starih dimnjaka i Bosch vodeći svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Stoga im i  ovom prigodom u ime obrtnika želimo zahvaliti.

I na kraju valja naglasiti da su obrtnici ovom uistinu impresivnom sajmu dali odličnu ocjenu.
 Uz brojne poslovne kontakte bila je ovo još jedna prigoda za prijateljsko druženje i razmjenu iskustava.