Održan 16. Plinarski forum

U organizaciji tvrtke Energetika marketing d.o.o., u hotelu Antunović, 23. veljače 2017. godine,  održan je 16. Plinarski forum  na kojem su već tradicionalno sudjelovali predstavnici Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera, T.Mihalić i G.Babić, uz potporu  Udruženja  obrtnika grada Zagreba koje je i ove godine sudjelovalo kao poseban suorganizator uz renomirane sudionike i suorganizatore poput INA-e, Plinarco-a ili
HEP-a.
Jednodnevnim programom obuhvaćene su slijedeće tematske cjeline: Plinsko gospodarstvo u Hrvatskoj; Primjena plina: učinkovita i sigurna; Liberalizacija tržišta plina; Plinarski lanac s naglaskom na dimnjačarsku struku i ulogu u tom lancu.
Osim usvajanja znanja i informacija iz dobro pripremljenih predavanja predstavnici  Sekcije su skup iskoristili za korisne neformalne razgovore na teme koje se tiču stanja u struci, položaja plinoinstalatera i plinoservisera unutar struke te novosti vezane za napredak tehnologije  i mjernih instrumenata i ostale opreme.

 Plinarski forum je pokazao i ove godine svoju važnost kao neophodan trenutak rezimiranja događaja u proteklih godinu dana te planiranja i predviđanja za naredni period.