Održana 5. sjednica Skupštine Udruženja

Na 5. sjednici Skupštine održanoj 11.04.2019. godine, Skupštinari su jednoglasno potvrdili mandat novom članu Skupštine Tomislavu Kuni na prijedlog Ceha proizvodnih djelatnosti kao i novom Potpredsjedniku Branku Stričaku umjesto dosadašnje članice  Skupštine i potpredsjednice. D.Rubić,
Članovi Skupštine Udruženja obrtnika grada Zagreba odobrili su izvješće o radu u prošloj godini i usvojili izvješće Nadzornog odbora o financijsko materijalnom poslovanju. Odobreno je i financijsko izvješće (završni račun). Udruženje je pozitivno poslovalo.
Na zanje je primljeno izvješće o revizijskom uvidu o poslovanju Udruženja u prošloj godini kao i izvješće o provedbi upitnika o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrolu za 2018. godinu.
Na sjednici js napravljen osvrt na izvedene radove na objektu Villa Aurora u Crikvenici, kao i na radove izvedene u poslovnim prostorima u zgradi Udruženja.  
Na kraju sastanka članovi skupštine su obaviješteni o obilježavanju 54.Dana obrtnika, koje će se ove godine održati u subotu,  8.  lipnja. Svečanost s podjelom priznanja zaslužnima održat će se u parku ispred Udruženja kao i prošle godine,  te o održavanju 12.OSI, 9.-12.  svibnja na Malom Lošinju.
O organizaciji 4. Zagrebačkog obrtničkog sajma govorio je gosp. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb i zahvalio članovima na angažmanu. Podsjetio je da će obrtnici uz Obrtnički list dobiti i Obrtničku karticu na koji projekt je iznimno ponosan. Također, prisutnima je prenio informaciju o skorašnjem otvorenju crafts shopa u Ilici 49.