PODJELA SEKCIJSKIH PRIZNANJA

Na sastanku sekcije električara koja je održana jučer, 07. prosinca 2015.godine, gost-predavač iz tvrtke ZIRS d.o.o. , gosp. Željko Sven Bukovski, informirao je prisutne o mogućnosti vođenja Zaštite na radu za obrtnike po cijeni od 55,00 kn mjesečno s ugovorom na dvije godine. Gosp. Bukovski također je pojasnio članovima obveze koje proizlaze iz izmjena i dopuna Zakona o radu, Pravilnika o zaštiti na radu, te zbrinjavanja otpada nastalog iz električarske djelatnosti.

U nastavku sastanka, pročelnik sekcije električara, gospodin Ivan Mladić, informirao je o konstantnom širenju i rastu projekta Zajednička nabava koji sada uključuje 58 ugovornih partnera koji obrtnicima nude cijeli spektar pogodnosti. Gosp. Mladić naglasio je važnost pristupa projektu u što većem broju jer se na taj način ostvaruju i veći popusti.

Nadalje, pročelnik je još jednom podsjetio na donesenu odluku Skupštine UOGZ o elektronskom slanju poziva, obavijesti i informacija te zamolio članstvo da Stručnoj službi UOGZ dostave svoje kontakte i e-mail adrese. Također je obavijestio o posjetu sajmu DACH& HOLZ u Stuttgartu od 02.-05.veljače 2016.godine koji organizira Ceh građevinskih djelatnosti te zamolio zainteresirane članove da se prijave kod Stručne službe.

Na kraju sastanka, pročelnik je svojim istaknutim članovima podijelio priznanja za aktivno obavljanje obrta:

više od 15 godina

DAMIRU MIKULČIĆU

više od 20 godina

JOSIPU HRGOVIĆU
MARIJANU FRKETIĆU
IVANU TRETINJAKU
STJEPANU ŠUŠKOVIĆU
MILANU JURIĆU
MLADENU LEŠU
ROBERTU TOPFERU
RUDOLFU PUNATRIĆU
MILJENKU PERIČKOM

više od 30 godina

DRAŽENU MOHORU
MARIJANU MIKULČIĆU

više od 40 godina

IVANU MLADIĆU

Čestitamo dobitnicima priznanja!