Posjetili smo sajam BAU 2017

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba  i Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti članovi sedam strukovnih  sekcija ( građevinari; limari i vodoinstalateri; dimnjačari; električari; plinoinstalateri i plonoserviseri; instalateri grijanja i klimatizacije; soboslikari, ličioci i pismoslikari posjetili su Svjetski vodeći stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustave BAU 2017 – Munchen, 19.-21.01.2017.

U 17 izložbenim hala i na popratnim vanjskim prostorima, koji su se održavali na poznatoj sajamskoj lokaciji New Munich Trade Fair Centre središnja tema bila je BUDUĆNOST GRADNJE I STANOVANJA.
Na više od 130 000 m2 izložbenog prostora  munchenskog sajma oko 2.015 izlagača iz 42 zemlje predstavili su inovativne proizvode, tehnike i sustave građenja. Sajam je posjetilo više od 251 000 stručnih posjetitelja iz oko 155 zemalja.  BAU 2017 definirale su četiri ključne teme:  Inteligentne fasade;  Digitalno planiranje, gradnja i upravljanje;  Umrežena zgrada;  Gradnja i stanovanje 2020. Mnogi su izlagači ponuditi rješenja u vezi s tim temama, a njima su se bavili i forumi i posebni popratni programi.

Kao i do sada za organizaciju ulaznica za sajam pobrinula se tvrtka Belimpex  d.o.o.

 Bilo je to još jedno lijepo prijateljsko druženje, ali i stručno vrlo korisno putovanje.