Posjetite najveći sajam obrtništva - IHM 2013 u Műnchenu

Udruženje obrtnika grada Zagreba i Obrtnička komora Zagreb, tradicionalno organiziraju posjet Međunarodnom sajmu obrtništva IHM 2013 u Münchenu, od 08. do 10. ožujka 2013. godine.
Riječ se o najvećem obrtničkom sajmu u Europi, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni. Sajam će posjetiti više od 150 tisuća posjetitelja, a izlagači dolaze iz 43 države svijeta.

Smještaj je organiziran u Hotelu MARITIM 4٭ (na bazi 40 osoba) u središtu grada.

Cijena putovanja je 1.500 kuna u što je uračunat prijevoz autobusom, smještaj u hotelu (dva noćenja s doručkom), ulaznica za sajam te konzumacija jela i pića tijekom putovanja u autobusu.

Ako ste za zainteresirani za sajam, prijaviti se možete najkasnije do 20. veljače 2013. godine, na tel. 01/4877-888 (Milena), kako bismo Vam mogli osigurati mjesto. Prilikom prijave navedite broj putovnice i ne zaboravite provjeriti njezinu valjanost.

TEMATSKA PODRUČJA SAJMA

Namještaj i oprema: izrada, obnova i restauracija namještaja, namještaj za dom i ured, kuhinjski namještaj, kuhinjski uređaji i oprema, vanjsko uređenje i vrt

Izgradnja i obnova: tehnologije grijanja i klimatizacije, tehnologije sanacije i zaštite okoliša, proizvodnju energije, elektroinženjering...

Alati i tehnologije: zaštita na radu i zaštitna odjeća, alati i strojevi, gospodarska vozila i prikolice

Vanjski prostor i vrtlarstvo: bazeni, ribnjaci, jacuzziji, vanjski objekti i proširenja, vrtlarska tehnologija i oprema

Rukotvorine, nakit i glazbeni instrumenti: rukotvorine iz cijeloga svijeta, nakit i pribor, instrumenti i glazbeni potrošni materijal

Usluge: savjetovanje i planiranje, financije i osiguranje, obuka i profesionalni razvoj

Ulaznice osim za Međunarodni sajam obrtništva IHM vrijede i za dva manja sajma - Garten München i Handwerk & Design. Oba su od 6. do 12. ožujka 2013. godine. Teme sajma Garten München su krajobraz, biljke, ukrasi i oprema. Sajam ima odličnu posjećenost i nakon zimskog perioda i zatvorenih prostora najavljuje proljetne aktivnosti vrtlara na otvorenom.

Handwerk & Design demonstrira suradnju obrta i dizajna iz različitih perspektiva te uživa veliki međunarodni ugled. U showovima se izdvajaju: EXEMPLA, TALENTE, MEISTER DER MODERNE, SCHMUCK... Modni stručnjaci, krojači, zlatari i drugi ovdje će pronaći fascinantna djela malih serija, dostupna tek onima s dubljim džepom.