POSLOVNO ZAJEDNIŠTVO FOTOGRAFA OBRTNIKA U ZAGREBU

Udruženi fotografi obrtnici pod pokroviteljstvom UOGZ i vodeni Povjerenstvom za vjenčanja i sprovode, nastavljaju 29.godinu obavljanje fotografskih uslugama mladencima, fotografiranjem i video snimanjem vjenčanja u Matičnim uredima grada Zagreba. 
 
Zahvaljujući primjerenoj suradnji s Gradskim uredom za opću upravu i svestranoj podršci Matičarki i Matičara, fotografi obrtnici u Matičnim uredima nastavljaju tradiciju fotografiranja svečanog čina vjenčanja. 
 
Ponuđenim umjerenim cijenama, prilagođenim po želji mladenaca i profesionalnim odabirom važnih trenutaka vjenčanja, garantirano fotografije postaju prvorazredne, kvalitetne i trajne uspomene na zadovoljstvo mladenaca.
 
Ovo se zajedništvo potvrđuje već 10 godina obavljanjem fotografskih usluga građanima svakodnevnim dežurstvom fotografa na Gradskim grobljima i Krematoriju u suradnji sa Podružnicom Gradska groblja. Takve fotografske usluge, građani mogu naručiti na Mirogoju prilikom dogovora o sprovodu ili ispraćaju na Krematoriju. Fotografije i video snimke isporučuju se isti dan uz dostavu. 
 
U 2019.godini raspored za snimanje vjenčanja u Matičnim uredima obavljati će 11 obrtnika, a 7 obrtnika na Gradskim grobljima u Zagrebu:
 
RASPORED FOTOGRAFA U MATIČNIM UREDIMA U 2019.GODINI:
 
MATIČNI URED CENTAR I TREŠNJEVKA: 
 
FOTO STUDIO DUGA, 
FOTO STUDIO FRANIĆ, 
FOTO CENTAR TREŠNJEVKA
 
MATIČNI URED ČRNOMEREC I MAKSIMIR: 
FOTO STUDIO NANA, 
FOTO STUDIO C, 
FOTO STUDIO E
 
MATIČNI URED SUSEDGRAD: 
FOTO STUDIO FOKUS, 
FOTO ATELIER ŠTIMAC
 
MATIČNI URED NOVI ZAGREB: 
FOTO RENDULIĆ, 
FOTO SUPER A
 
MATIČNI URED PEŠĆENICA: 
FOTO STUDIO FRANIĆ, 
FOTO STUDIO DUGA, 
FOTO SUPER A, 
FOTO CENTAR TREŠNJEVKA
 
MATIČNI URED DUBRAVA: FOTO STUDIO ĐURĐICA
 
MATIČNI URED MEDVEŠĆAK: 
FOTO RENDULIĆ, 
FOTO SUPER A, 
FOTO NANA, 
FOTO CENTAR TREŠNJEVKA
 
Pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika grada Zagreba, fotografi obrtnici nastavljaju obavljanje usluga i u ovoj 29.godini uz otvorenu mogućnosti i za uključivanje fotografa obrtnika članova UOGZ-a ukoliko je foto radionica na području grada Zagreba. 
 
                                                                                                                                         Pripremio:  Aleksandar Pracević