POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE AUTOSTRUKA

Udruženje obrtnika grada Zagreba

SEKCIJA AUTO STRUKA

Trg Mažuranića 13

tel. 48 77 888; fax 48 26 096

www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 08.02.2019.

Br.:01-145/2019
 

Poštovane kolege,

Kako vam je poznato auto struke se već dugi niz godina suočavaju s problemom ostvarivanja adekvatne cijene radnog sata od strane osiguravajućih društava. S ciljem rješavanja problematike prošle je godine formirana radna skupina koja još uvijek intenzivno radi na projektu pod nazivom “REFORMA AUTO STRUKA“. Rad na projektu i ostvarivanju osnovnog cilja je otvorio i niz drugih pitanja, ali zahvaljujući angažmanu kompetentnih kolega i njihovoj volonterskoj kao i profesionalnoj aktivnosti ostvaren korak u pravom smjeru (možda više nego ikada). Radna skupina je sastavljena od predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba ( UOGZ), Hrvatske udruge auto struka ( HUAS) i Hrvatske gospodarske komore ( HGK). Kako bi vas radna skupina upoznala s dosadašnjim rezultatima rada i daljnjim planom za ostvarivanje pripadajuće cijene sata rada. Pozivamo Vas na sastanak Sekcije auto struka pri Udruženju obrtnika grada Zagreba koji će se održati:
 

18. veljače / ponedjeljak / 2019. godine u 18.00 sati u Udruženju obrtnika, svečana dvorana

Za sastanak se predlažu dvije točke dnevnog reda:

  • PREZENTACIJA PLANA ZA REFORMU AUTO STRUKA
  • PITANJA I RASPRAVA

Kako bi ostvarili naš temeljni cilj i konačno postigli pripadajuću cijenu naših usluga, pozivamo Vas da se sastanku odazovete u što većem broju.

Važno!!!

Na sastanku očekujemo konstruktivnu raspravu. Sva vaša pitanja i mišljenja dobro su nam došla, s nadom da ćemo zajednički iznaći prijedloge za nastavak rada na projektu.

 

Tajnik sekcije:                                                             Pročelnik sekcije:

Ladislav Rogan                                                           Dragutin Trčak