POZIV za sastanak Sekcije intelektualnih usluga

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija intelektualnih usluga
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                  Zagreb, 11.05.2017.       
                                                                                                                    Br.: 01-403/2017

Poštovane kolegice i  kolege obrtnici,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak  Sekcije intelektualnih usluga,  koji će se održati u  utorak, 23. svibnja 2017. godine s početkom u 19.00, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju mjere za zapošljavanje, stručno predavanje, aktualne probleme obrtnika,  informaciju o novom programu pogodnosti Artifex – R  te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Kako smo Vas već prošle godine obavijestili ubuduće, svi pozivi za sastanke i sve ostale korisne informacije, zbog suvremenijeg i bržeg informiranja, slati će se putem e-maila, stoga Vas ljubazno molimo  ( ako niste do sada ) da nam na mail: info@obrtnici-zagreb.hr  pošaljete Vaše aktualne e-mail adrese, broj telefona, ime obrta i vlasnika obrta te užu, glavnu djelatnost Vašeg obrta.
Na taj način ćemo Vas moći bolje informirati o sastancima, okruglim stolovima, sajmovima i sličnim događajima za pojedine djelatnosti unutar sekcije, jer je Sekcija intelektualnih usluga najbrojnija sekcija s najvećim brojem različitih djelatnosti unutar UOGZ-a.

DNEVNI RED:

 1. Informacija o Mjerama aktivne politike zapošljavanja, (izlagač gđa Marija Halić, v.d. predstojnice, Regionalnog ureda Zagreb )

 2. Predavanje na temu „Kako povećati prihod kroz upotrebu digitalnog novca i biti atraktivan na tržištu „( predavači predstavnici  Greenstream technology, gđa. Biserka Cvijetinović i gosp. Đuka Juričan )

 3. a) Iznošenje aktualnih problema obrtnika u svrhu izrade dokumenta koji će se
       uputiti nadležnim ministarstvima

  b) Informacija o obvezi fiskalizacije za paušalno oporezivanje poslovanja od
      1.07.2017. godine

 4. Osvrt na 2. Zagrebački obrtnički sajam

 5. Informacija o programima pogodnosti Artifex zajednička nabava Artifex -R zajednička prodaja

 6. Pitanja i prijedlozi

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem dolasku uz srdačan pozdrav,      

Tajnica Sekcije                                                                                                     Pročelnik  Sekcije
Isabela Amalie Bonyaj, v.r.                                                                                   Damir Židanić, v.r.