Prijavite se za sudjelovanje na 6. Obrtničkim sportskim igrama

Obrtnici, članovi njihovih obitelji i djelatnici komorskog sustava mogu se prijaviti za sudjelovanje na 6. Obrtničkim sportskim igrama koje će se održati od 16. do 19 svibnja u Malom Lošinju. Obrtničke sportske igre organizira Hrvatska obrtnička komora. Natjecanja će biti u malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, pikadu i kuglanju pa ako ste skloni nekom od tih sportova svakako se prijavite za sudjelovanje.

Procedura je sljedeća - obrtnici se prijavljuju svome udruženju obrtnika, a udruženja koja pripadaju području Obrtničke komore Zagreb prijave trebaju proslijediti Udruženju obrtnika grada Zagreba na telefon 01/4877-888 (Milena Kunčić) ili telefaks 01/4826-096. Za prijavu sudionika treba dostaviti:
za obrtnike presliku obrtnice ili osobne iskaznice,
za članove obitelji presliku rodnog ili vjenčanog lista te presliku osobne iskaznice,
za radnike komorskog sustava presliku radne knjižice i osobne iskaznice.
Prijave se primaju do 10. travnja, nepotpune ekipe bit će odbijene.

Voditelji natjecanja s Predsjedništvom Sportskog društva OKZ-a, na temelju treninga i rezultata izlučnih natjecanja, odredit će tko će predstavljati Obrtničku komoru Zagreb na 6. obrtničkim sportskim igrama u Malom Lošinju. Ekipa će imati 30-tak članova.

Obrtnici koji na igrama neće sudjelovati kao sportaši već kao navijači sami će morati platiti troškove smještaja i prijevoza, a radi organizacije mogu se također javiti u Udruženje obrtnika grada Zagreba na telefon 01/4877-888 (Milena Kunčić). S obzirom na dosadašnje rezultate i značaj događaja očekuje se odaziv i potpora. O ostalim pojedinostima i izlučnim natjecanjima više u pdf datoteci u prilogu.