Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu

U periodu od 11. do 14.5.2023. godine,  na Cvjetnom trgu održat će se sajam Sekcije proizvođača suvenira u radnom vremenu od 10-20h

Svoje ručno izrađene proizvode, na sajmu će predstaviti ukupno osam izlagača članova Udruženja obrtnika grada Zagreba : Landavia art, Art HD, Ata 4art, Nocturno, Sitotisak Filip, Tomica Marica, Tika-taka kreativa i Angel.

Ovaj događaj je idealna prilika da se pronađu zanimljivi i jedinstveni suveniri, koji će svojim dizajnom i kvalitetom sigurno oduševiti sve posjetitelje sajma.

 Izrađeni suveniri će biti predstavljeni u raznim kategorijama, poput keramike, nakita, tekstilnih torba, igračaka, licitara i mnogih drugih. Izlagači
će se truditi da posjetiteljima sajma približe različite tehnike izrade, kako bi se stvorila svijest o važnosti ručnog rada.

Osim prodaje suvenira, na ovom sajmu organizirat će se  različiti sadržaji za posjetitelje koji će  biti u mogućnosti izraditi vlastiti suvenir na organiziranoj radionici.

Sajam je sjajna prilika da provedete nekoliko sati na otvorenom, uživate u kvalitetnoj kupovini i upoznate lokalnu kulturu u središnjoj točka Grada.

Pozivamo vas da dođete i uživate u ovom važnom događaju za Grad Zagreb i tako podržite zagrebačke proizvođače suvenira i njihove unikatne, ručno rađene radove.