Radni sastanak predstavnika GPZ i Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Na zajedničkom sastanku održanom 14. studenog 2018. godine, u Udruženju, predstavnici GPZ  predstavili su  novi načine postupanja kod obustave isporuke plina kod utvrđenih nepravilnosti kao što je postupanje djelatnika GPZ na terenu, prateća dokumentacija te postupanje plinoinstalatera i plinoservisera prilikom otklanjanja utvrđenih nepravilnosti. Sastanku su  nazočili: gđa Tihana Colić, direktorica, Mario Jelić, direktor službe tehničke podrške i Dubravko Duvančić, voditelj službe tehničke podrške, a ispred Sekcije pročelnik Tihomir Mihalić , Goran Babić, tajnik i Sendi Numan član PO.

Vodstvo sekcije je iznijelo mišljenje da su navedena pravila prilično rigorozna za potrošače i izvođače. Diskusijom je utvrđeno da svaka alternativa ima svoje prednosti i mane pa se stavovi mogu smatrati usuglašenima, posebno oni koji se odnose na tehnički dio i na sigurnost korištenja plina. 
Predstavnici GPZ su ponovno zamoljeni za poboljšanje u komunikaciji i prezentaciji promjena koje su važne za poslovanje obrta koji se bave plinskom tehnikom i koje su važne za upoznatost potrošača s pravima i obvezama vezanim za korištenje plina.

Sastanak je protekao u duhu izraženog međusobnog uvažavanja s naglaskom na zajednički cilj- osiguranje i podizanje kvalitete usluge te osiguranje i podizanje sigurnosti korisnika-potrošača.