S Udruženjem obrtnika Split potpisan Sporazum o suradnji

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Antun Trojnar i predsjednik Udruženja obrtnika Split Vilim Bujević potpisali su 4. svibnja ove godine u Gradskoj upravi -Banovini u Splitu Sporazum o suradnji.

Namjera potpisnika ovog Sporazuma je potaknuti jačanje profesionalne i prijateljske suradnje članova Udruženja obrtnika grada Zagreba i Udruženja obrtnika Split. U cilju provedbe ovog Sporazuma, posebna će se pažnja usmjeriti na suradnju i razmjenu iskustava između tijela udruženja, stručnih službi udruženja, te svih razina strukovne organiziranosti.

 Na svečanosti potpisivanja  uz predsjednika Antuna Trojnara i potpredsjednike D.Židanića,, J.Tržeca i I.Zanettija, nazočili su predsjednici HOK-e Dragutin Ranogajec i predsjednik OKZ  Mirza Šabić, predsjednik OKZ te u članovi UO i Skupštine Udruženja. 

U znak nastavka dobre suradnje predsjednici udruženja zasadili su i drvo prijateljstva ispred poslovnih prostora UO Split. 

Nakon potpisivanja Sporazuma predstavnici Udruženja obišli su Obrtnički sajam na kojem su sudjelovali članovi Sekcije proizvođača suvenira.