Stolarima ponuđena edukacija s certifikatom Wi Fi Građevinske akademije

Kao i građevinarima, i stolarima je ponuđena mogućnost stjecanja certifikata koji će olakšati dobivanje novih poslova, osobito kod stranih partnera. Ponudu je na sastanku Sekcije stolara Udruženja obrtnika grada Zagreba iznio Dražen Maksimović, ravnatelj Obrtničkog učilišta.

Program za certifikat Wi Fi Građevinske akademije namijenjen stolarima uvest će se samo bude li interesa obrtnika. Prijavi li se dovoljan broj polaznika Obrtničko učilište zatražit će proširenje sadašnjeg Wi Fi programa koji se odnosi na građevinare. Edukacija bi u tom slučaju mogla biti besplatna za polaznike, a koristi višestruke. Najveća je svakako što će nakon ulaska u Europsku uniju certifikat olakšati našim obrtnicima bolje pozicije kako ne bili samo jeftini podizvođači radova.

Zainteresirani za edukaciju s dobivanjem certifikata mogu se javiti u Udruženje obrtnika na e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr, na tel. 01/4877-888 ili fax 01/4826-096 i to što prije.

Članovi sekcije stolara upoznati su također s poreznim aktualnostima te za njih najzanimljivijim natječajima u sklopu Puduzeničkog impulsa.