Tomislav Petković vodit će sekciju kožne galanterije u mandatu 2018-2022.

Kožni galanteristi izabrali su Tomislava Petkovića za pročelnika koji će Sekciju kožne galanterije voditi naredne četiri godine. 
Njegov  izbor, kao i izbor drugih čelnika i tijela članovi su jednoglasno potvrdili na sastanku Sekcije održanom jučer, 12.04.2018. godine.  Tomislav Petković  također je predložen u Upravno tijelo ceha a za predstavnika u Skupštini Miljenko Vuk.

Dosadašnjem  pročelniku Miljenku Vuku Sekcija je zahvalila na svemu što je učinio u prošloj i prijašnjim godinama svoga mandata.

Za zamjenika pročelnika  izabran Silvio Lončarić, za tajnika sekcije Miljenko Vuk, a za članove PO: Juraj Filipčić, Radovan Šafarić, Miroslav Prgeša i Ljiljana Jagušt.

Na sastanku su se prisutni osvrnuli na ostvarenu suradnjom sa strukovnim školama i Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih  te pokretanje raznih inicijativa poput ponovnog uvođenja majstorskog ispita, uvođenje programa dualnog obrazovanja…  Također, su informirani o  organiziranju 3.zagrebačkog obrtničkog sajma i načinu prezentacije djelatnosti sekcije.