Udruženje predstavljeno na manifestaciji „Jesen u Čučerju 2019.“

U organizaciji Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava i Vijeća mjesnog odbora Čučerje održana je  dana 21.9.2019.tradicionalna gospodarska, gastroenološka, kulturno – umjetnička, sportska i javnozdravstvena manifestaciju JESEN U ČUČERJU 2019., 

Cilj manifestacije je naglasiti značaj razvijanja poduzetništva i promoviranja učeničkih zadruga i OPG – ova čime će se povećati njihova konkurentnost na tržištu, upotpuniti turističku ponudu Grada Zagreba i Zagrebačke županije kroz prikaz tradicionalne i autohtone gastronomske ponude i tradicionalnih proizvoda, prikazati kulturnu baštinu kroz prikaz starih zanata i obrta te promovirati zdrave stilove života i razvijati ekološku svijest (biciklijada).

Sadržaji manifestacije bili su : biciklijada -  natjecanje u pripremanju tradicionalnih jela - regionalni sajam poduzetništva  kulturno – umjetnički program 

U pripremanju tradicionalnih jela okušala se i naša ekipa kuhara koja je pripremila više od 200 porcija gulaša i kotlovine. U natjecanju u pripravljanju štrukli drugo mjesto osvojila je gđa Mirjana Tkalčević  supruga našeg Z. Tkalčevića. 

U kulturno umjetničkom dijelu manifestacije nastupio je ubor HOKUD Sloboda. 

Brojni posjetitelji mogli su uživati u raznim okusima jela, a svojim dolaskom učinili su ovu prekrasnu manifestaciju još uspješnijom. 
 Predsjednica Organizacijskog odbora ove uspješne manifestacije bila je gđa Zvjezdana Žuglić.