Uključite se u projekt CRAFTS SHOP

Obrtnička komora Zagreb ove godine planira pokrenuti projekt Crafts shop, za koji postoji veliki interes obrtnika

Po uzoru na digitalnu platformu Zagreb Crafts koja okuplja više od 100 obrtnika koji na njoj nude svoje  proizvode, ovaj projekt predstavlja materijaliziranu verziju Zagreb Craftsa.

U pasažu Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49, predviđa se otvorenje  prodajno izložbenog salona u kojem bi  obrtnici mogli izložiti i prodavati svoje proizvode. Za uslugu prodaje i izlaganje svojih proizvoda obrtnici bi plaćali naknadu u smislu zakupnine za određeni dio prostora u kojem bi se nalazili njihovi proizvodi / npr. jedna polica i sl./, te određenu proviziju za prodanu robu.

Komora, kao niti u jednom drugom projektu do sada, ne bi ostvarivala nikakvu dobit, već bi navedene naknade služile isključivo za pokriće troškova poslovanja prodajno izložbenog salona.

Da bi ovaj projekt bio uspješan, potrebno nam je Vaše mišljenje i suglasnost za ulaskom u isti, kako bi prikupili isplativi broj sudionika koji će garantirati održivost projekta.

Ukoliko ste zainteresirani za ulazak u ovaj projekt, popunite anketni upitnik priložen na dnu teksta i dostavite nam popunjen upitnik na našu mail adresu okz@okz.hr ili na našu adresu Ilica 49/II. 

PrilogVeličina
PDF icon anketni_upitnik.pdf101.09 KB