Upravni odbor održao 26.sjednicu

Dana 12. studenog 2020. godine održana je 26. sjednica Upravnog odbora, a sve u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite RH.

Upravni odbor razmatrao je Prijedlog izmjene i dopune financijskog plana UOGZ za 2020.godinu Plan rada i  Financijski plan UOGZ za 2021, koje upućuje na usvajanje Skupštini Udruženja.

Predsjednik Trojnar dao je informaciju o Adventskom  sajmu u Zoo vrtu Grada Zagreba  gdje će se  sa svojim suvenirima predstaviti se obrtnici proizvođači suvenira.  Također, podijelio je informaciju o sudjelovanju proizvođača suvenira na Adventu 2020 na zapadnom dijelu Trga bana J.Jelačića od 28.11.2020. do 01. siječnja 2021. godine.

Vezano za  aktualnu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 jednoglasno je donesena odluka o sudjelovanju u humanitarnom projektu kupnje respiratora za bolnice grada Zagreba  u koji će biti uključena Obrtnička komora Zagreb zajedno sa svim udruženjima.

Sjednica je završila dogovorom da se zbog neizvjesne epidemiološke situacije i većeg broja  članova Skupštine , sjednica Skupština održi elektronskim putem.