Upravni odbor održao 30. sjednicu

Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Zagreba na svojoj 30. sjednici,  prihvatio je izvješće Nadzornog odbora o financijsko materijalnom poslovanju Udruženja u prošloj godini. Predsjednik  Nadzornog odbora Miljenko Vuk  istaknuo je da se radilo po svim pravilima koja su potrebna za transparentan i korektan rad Udruženja. Prihodi u 2020. godini,  manji u odnosu na financijski rezultat za 2019. godinu zbog preuređenja i investicijskih radova i nemogućnost iznajmljivanja poslovnih prostora u tom razdoblju. Manji prihod je i rezultat oslobođenja od plaćanje komorskog doprinosa  članova komorskog sustava u II kvartalu, a sve zbog nepredviđenih okolnosti potresa i pandemije COVID-19. 
Udruženje je prošlu godinu  poslovalo pozitivno, pa je jednoglasno prihvaćen i završni račun.

 Prihvaćeno je i  izvješće o radu u prošloj godini koje je pripremila Stručna služba, a koje je vrlo  opsežno i temeljito, u njemu su nabrojane i opisane aktivnosti kako na razini Udruženja tako i sekcijama i cehovima.

Očekivano, podržane su odluke o imenovanju zastupnika Udruženja u Skupštini Udruge inovatora Hrvatske i članova komisija za provođenje majstorskih ispita za zanimanje zlatar i krojač  muške i ženske odjeće.

Obrtnici će se i ove godine moći   pomovirati u eteru  Zabavnog radija, ali poradit će se i na promociji kroz druge medije kako bi vidljivost bila što veća zaključio je  Upravni odbor.