Za pročelnika Sekcije automehaničara ponovno izabran Robert Balog

Na sastanku Sekcije održanom jučer 04. travnja u izboru za radno tijelo Sekcije u mandatnom razdoblju 2014.-2018. godina za pročelnika ponovno je izabran Robert Balog.  Za zamjenika pročelnika Damir Hadrović,  za tajnika Ivan Bedek. Osim navedene trojke Poslovni odbor činit će  : Martina Lobor, Dragutin Buden, Danijel Mrkša, Ljerko Božičević, Branko Živko, Nihad Đenđo, Davor Bunjak i Vladimir Cvitković.

Predloženo je da Ceh uslužnih djelatnosti prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavlja Robert Balog. Predstavnik u Upravnom tijelu Ceha bit će Ivan Bedek.

Pročelnik Balog prisutne je informirao o  održavanju 3.Zagrebačkog obrtničkog sajma, koji se organizira s ciljem promocije obrtničkih  zanimanja učenicima osnovnih škola. Sekcija će struku prezentirati zajedno sa strukovnom školom. S ciljem bolje prezentacije  dogovorena su  dežurstva članova na sajmu (D.Mrkša, R.Balog i I.Bedek). 

Vezano za problematiku rada na crno predloženo je da se održi sastanak s vodstvom Udruženja na kojem bi članovi  izložiti problematiku .