Za sanaciju zgrade Udruženja stigla pomoć iz UO Vukovar

Nakon potresa koji je zadesio Grad Zagreb u kojem je teško oštećena i zgrada Udruženja obrtnika grada Zagreba, danas je iz prijateljskog Udruženja  Vukovar stigao šleper građevnog materijala koji će zagrebački obrtnici  iskoristiti za sanaciju zgrade.

Uz predsjednika UO Vukovar gosp. Dražena Zovka stigli su i predstavnici Udruženja B.Maul, M.Crnjac, I.Maršić i A. Stjepanović, koji su uz humanitarnu pomoć došli  dati podršku prijateljima iz Zagreba da izdrže u ovim neizvjesnim vremenima.

Vukovarskim obrtnicima riječ zahvale uputio  je A.Trojnar, predsjednik Udruženja s predsjednikom OKZ Mirzom Šabićem,  potpredsjednicima Udruženja R.Bočakom, I.Zanettijem i B.Stričakom te članovima Upravnog odbora.

Istaknuo je da je posebno ponosan na ovu donaciju tim više što stiže iz Grada heroja koji je u Domovinskom ratu pretrpio brojna razaranja

Hvala Vam dragi prijatelji!

 

OBVJAVE U MEDIJIMA

https://www.vecernji.hr/zagreb/vukovarski-obrtnici-donirali-gradevinski-materijal-zagrebackim-kolegama-1398547?fbclid=IwAR3o25J96P9_iVrKY0lqQHWOJkTNMygRHK4BeQ3BOLFKVXbPi9rhLKp4Jmo